Nils Kok

Trends in de onroerend goed markt

Nils Kok als spreker boeken.

Wie is Nils Kok?

Nils Kok is momenteel visiting scholar aan de Haas School of Business (UC Berkeley) en is tevens als assistant professor in Finance verbonden aan Universiteit Maastricht. Zijn onderzoek naar de economische implicaties van energiezuinigheid en duurzaamheid in de internationale vastgoedsector wordt ondersteund door een prestigieuze VENI-beurs van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Daarnaast ontving hij prijzen van de United Nations Principles for Responsible Investment, Investment&Pensions Europe, het Europese Social Investment Forum en de Aareal Bank/European Business School voor zijn onderzoek.

Nils doceert op de Luxembourg School of Finance, het Amsterdam Institute of Finance, en de Amsterdam School of Real Estate. Hij communiceert zijn idee├źn en bevindingen als frequent spreker op seminars en conferenties, deelt zijn expertise door middel van workshops met beleggers en beleidsmakers en is initiatiefnemer van de Global Real Estate Sustainanbility Benchmark, een internationale duurzaamheidsrating voor vastgoedfondsen.

Zijn onderzoek is verschenen in leidende academische tijdschriften, zoals de American Economic Review en Real Estate Economics, alsmede in de populaire media, zoals Het Financieele Dagblad, de Volkskrant en BNR Nieuwsradio.

Thema:

- Eigen huis in een veranderend economisch klimaat

Video met Nils Kok

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram