Noah van Horen

Noah van Horen als spreker boeken.

Noah van Horen (1998) is een TU Eindhoven student met een product ontwikkelingspassie. Uit de wielersport ontsnap je nooit, na een jeugd in het peloton werd hij er weer terug ingezogen door startup Speeco, waar hij nu op maat gemaakte sturen ontwikkelt voor zowel Olympische atleten als de gewone mens.

Wie is Noah van Horen?

Een Speeco product begint altijd hetzelfde, een pionier in zijn klasse of discipline komt langs met een vraag of idee voor een stuur specifiek voor zijn doeleinde. Speeco kijkt naar de toepassing, wat er nou echt nodig is om dat te ondersteunen, zonder te kijken naar huidige producten. Het afgelopen jaar hebben zij zo vier verschillende spraakmakende sturen op de markt gebracht, zoals de ABB van oud wereldkampioen Jan-Willem van Schip. De markt is onder de indruk en drie maanden voor Tokyo kloppen er nog twee landen aan om een stuur door Speeco voor de Olympische spelen te laten ontwikkelen.

Het ontwikkelproces is echter niet het kerndoel van Speeco, maatwerk gaat in de wielerwereld altijd samen met handwerk, wat de prijzen zo hoog opdrijft dat de producten uitsluitend voor een kleine groep beschikbaar is. Daarom kijkt Noah na de ontwikkeling van een product waar nieuwe, goedkope technieken ingezet kunnen worden bij de productie om handwerk te schrappen, kosten te besparen en maatwerk aan te kunnen bieden aan iedereen met internet. De slogan is niet voor niets ‘Making custom the new standard’. Bij deze technieken kun je denken aan geautomatiseerde modellen waar slechts tien maten nodig zijn om een perfect stuur te genereren, 3D printen en eenvoudige meetoplossingen die mensen thuis kunnen uitvoeren.

Noah spreekt graag over ontwikkelingen in de wielersport, het ground-up ontwikkelen van nieuwe producten, het efficiënt inzetten van 3D printen en parametrisch ontwerpen. Zo zal hij je aan het denken zetten hoe je in de toekomst problemen met een andere visie kunt aanpakken.

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram