Spreker: Pascal Grosfeld

Duurzaam bouwen / Het verhaal van een passie

Pascal Grosfeld
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Pascal Grosfeld studeerde in 1994 cum laude af aan de Technische Universiteit Eindhoven. Na gewerkt te hebben voor Wim van den Bergh te Maastricht en Bert Dirrix te Eindhoven startte hij in 1996 zijn eigen architectenbureau. Hij is architect en werkzaam in het gehele vakgebied van architectuur, stedenbouw en interieur. Naar renovatie, restauratie, herbestemming, particuliere woningbouw, scholen en sportcomplexen gaat zijn bijzondere aandacht. Hij heeft vele prijzen op zijn naam en realiseerde in 1997 in samenwerking met Oomen Havermans Waltjen Architecten het Breda's museum en stadsarchief op het Chassé terrein in Breda.
Pascal realiseerde diverse woonhuizen, kantoor- en bedrijfsgebouwen, huisartsenpraktijken en woningbouwprojecten. In 2012 is onder andere het ontwerp voor de bibliotheek voor de faculteit van Letteren van de Universiteit van Utrecht opgeleverd. Tevens was hij lid van de commissie Ruimtelijke kwaliteit in Breda en heeft gejureerd in diverse prijsvragen.
Pascal realiseerde ook de transformatie van een oud fabrieksgebouw in een cultuurhuis in Gouda, de renovatie en restauratie van de wijngaard in het klooster Sint Catharinadal in Oosterhout en de nieuwbouw en renovatie van diverse woningen.
Pascal is een bevlogen en enthousiaste spreker over zijn passie: ontwerpen, renovatie en nieuwbouw van woningen, bedrijven, musea en kloosters. Duurzaam bouwen betekent voor Pascal bouwen voor de duur van meer dan een mensenleven. 

Thema:

- Duurzaam bouwen / Het verhaal van een passie

Talen:

Ook andere sprekers over: