Paul Ramakers

Met beide benen op de grond

Paul Ramakers als spreker boeken.

Het is maandagmorgen en ik geef mijn kinderen nog een laatste knuffel voor ik ze weer afzet bij mijn ex en 2 weken niet zie en ga op weg naar mijn werk als plotseling de boodschap van afgelopen vrijdag door mijn hoofd schiet. Ze zei: “Hou je telefoon in de gaten”. Ik draai de snelweg op en hoor mijn telefoon gaan. Zakelijk en afstandelijk beantwoord ik het gesprek, maar op het moment dat ik ophang komt de boodschap keihard binnen

Wie is Paul Ramakers?

Paul Ramakers begint zijn werkzame leven bij General Electric, een van de grootste Amerikaanse conglomeraten ter wereld. Zijn carrièrepad gaat sky-high en op zijn 30e is Paul verantwoordelijk voor de gehele logistiek van Europa, Midden-Oosten en Afrika. Hij reist de wereld rond met €300M budget en zijn leven wordt gedomineerd door macht, status en geld. Keihard, zakelijk en 200% Rationeel.

Paul brengt alle offers die nodig zijn om rich & famous te worden, tot hij genadeloos geconfronteerd wordt met zijn eigen sterfelijk.

Kanker… Paul vraagt zich af hoe hij herinnerd wil worden door zijn kinderen. Wat wil hij nalaten? En hebben zijn keuzes en acties hier wel aan bijgedragen?

Tijdens Paul zijn verhaal word je even keihard met beide benen terug op de grond gezet en zal je inzien dat jij de regisseur bent van je eigen leven. Paul laat zijn publiek niet alleen horen, maar vooral voelen dat er altijd een keuze is, als je maar durft te kiezen en de gevolgen accepteert.

Kies je ervoor om het slachtoffer van de situatie te zijn? Of ben jij de eigenaar?

#Ownthesituation

 

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram