Spreker: Paula Patricio

Pitchen bij iedere verkoop

Paula Patricio
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Paula werd geboren in Lissabon en kwam op haar zesde naar Nederland. Aan de Universiteit van Amsterdam haalde zij haar doctoraal Franse Taal en Letterkunde met als bijvak Kunstgeschiedenis.

Haar televisiedebuut maakte zij in 1987 bij de VARA, eerst als actrice in de comedyserie ‘Zeg ‘ns Aa’, daarna als omroepster. In de loop der jaren heeft Paula vele radio- en tv-programma’s gepresenteerd bij verschillende omroepen, zoals ‘Het TV Werkjournaal’ en ‘Vara’s Belastingshow’, het ‘Nationale Songfestival’ voor de NOS, educatieve programma’s voor Teleac en RVU zoals de ‘Cursus Portugees’ en ‘Rondje DNA’ over biotechnologie.Later presenteerde zij enkele jaren tv-programma’s voor de KRO zoals, de filmkwis ‘Voor een Briefkaart op de eerste rang’ en ‘Markant Nederland’ waarin zij telkens met bekende gasten terug ging naar de plekken uit hun jeugd. Daarnaast is Paula een veelgevraagd dagvoorzitter en discussieleider voor congressen en symposia en is zij songwriter voor binnen- en buitenlandse artiesten.

Ze geeft presentaties en trainingen voor CEO’s, burgemeesters, wethouders teneinde zichzelf perfect te presenteren en de media te bespelen. Ze krijgt hiervoor waarderingen van een 8 of een 9.

Daarnaast heeft ze veel succes met het geven van Pitch presentaties en trainingen voor bedrijven die grote opdrachten trachten binnen te halen.

Thema’s: Pitchen bij iedere verkoop!; Geen slapeloze nachten meer voor een
speech; Help, de pers aan de lijnof op de stoep!; Pitchen voor starters; Gedreven en inspirerend presenteren.

Thema’s:

- Pitchen bij iedere verkoop!
- Geen slapeloze nachten meer voor een speecH
- Help, de pers aan de lijnof op de stoep!
- Pitchen voor starters
- Gedreven en inspirerend presenteren