Spreker: Peter Zinn

Cybercrime en cybersecurity

Peter Zinn
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Naarmate we met zijn allen meer en meer digitaliseren, wordt de keerzijde van onze innovatiesuccessen groter en duidelijker. Cybersecurity wordt steeds belangrijker, maar krijgt niet de aandacht die het verdient. Waarom? Te moeilijk, te duur, te ongrijpbaar.

Cybersecurity trendwatcher Peter Zinn maakt daar een eind van. In heldere taal die voor iedereen begrijpelijk is, legt hij de technieken, trends, problemen en oplossingen uit. Zijn presentaties staan bekend als wervelende shows, waarin inhoud en presentatie elkaar versterken. Verhalen, voorbeelden en visies komen samen in een op maat gemaakt programma.

Peter heeft na zijn studie informatica en werk in het bedrijfsleven negen jaar bij de politie gewerkt als adviseur van het high tech crime team. Zijn strategisch inzicht en communicatietalent hebben mede bijgedragen aan het succes van dit team, en hebben hem verschillende prijzen opgeleverd, van FBI special recognition tot SURFcert award. Als spreker won hij in 2009 de Europese speech kampioenschappen.

Thema:

- Cybercrime en cybersecurity