Spreker: Philip Hess

Stormachtige start van een bedrijf

Philip Hess
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Philip Hess (1980) is één van de oprichters van senz° umbrellas, het bedrijf dat wereldwijd bekend is door hun innovatie van de stormparaplu. Samen met zijn compagnons is Philip rechtstreeks vanuit de schoolbanken senz° gestart. Inmiddels exporteert senz° naar ruim 50 landen ter wereld en heeft senz° meer dan 25 mensen in dienst.

Philip Hess is een enthousiaste inspiratiebron voor ondernemers. Of de zaal nou vol zit met startende ondernemers, ervaren ondernemers of mensen die graag ondernemend willen zijn, je pakt gegarandeerd drie nuttige dingen op waarmee je morgen aan de slag kunt. Op aanstekelijke en wijze vertelt Philip over zijn avonturen. Niet alleen de succesverhalen van enorme groei komen aan bod, maar ook de leermomenten van dingen die niet goed zijn gegaan. Hierbij heb je als luisteraar het gevoel dat je aan een kampvuur zit, waarbij Philip je met veel levendige voorbeelden, filmpjes en humor meeneemt in zijn jongensboekverhaal.

Door zijn diverse achtergrond (Industrieel Ontwerpen – TU Delft en Bedrijfskunde – Erasmus Universiteit) is Philip Hess in staat de werelden van design en commercie samen te brengen. Voeg daar een flinke dosis bewustzijn en coachingskills aan toe en je weet zeker dat je na Philip’s verhaal vol inspiratie met een grote glimlach weer naar huis gaat.
Persoonlijke missie van Philip Hess: mensen inspireren de beste versie van zichzelf te (durven) worden.

Thema’s:

- Internationaal zakendoen
- Hoe kun je zonder geld toch veel media aandacht krijgen
- Stormachtige start van een bedrijf

Videos: