Spreker: Randall van Poelvoorde

Exponentiële technologie en robots

Randall van Poelvoorde
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Randall van Poelvoorde is ondernemer, technologie expert en internationaal keynote spreker. Hij heeft de afgelopen drie jaar bijna 100 keynotes gegeven in vele landen en daar gesproken voor bedrijven als ING, Toyota, ABN AMRO, IATA en KLM- Air France.

Randall is oprichter van www.RobotXperience.com​. Hij was jarenlang als gastdocent verbonden aan Nyenrode Business Universiteit waar hij aan het Executive MBA managers inspireerde om na te denken over de gevolgen van technologische ontwikkelingen voor hun klanten en dus hun eigen bedrijf. Hij adviseert de VVD over de gevolgen van technologische ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Randall is geboren in een familie van ingenieurs en ondernemers. Zijn fascinatie voor technologie is eeuwig. Hij heeft hands-on ervaring met disruptive business modellen opgedaan als marketing manager van Autotrack en Independer.nl. In die startups leerde hij hoe je samen met anderen technologie kan gebruiken om een hele bedrijfstak binnen drie jaar totaal te ontwrichten.

Met de oprichting van het platform Robots.nu in 2009 kreeg technologie nog meer plek in zijn werk. Vanuit het onderwerp robots was de link met de exponentiële groei van technologie snel gemaakt. Randall zag toen in dat we op dit moment in de meest bijzondere tijd ooit leven.