Spreker: Raymond Lorié

Met de billen bloot

Raymond Lorié
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Veel bedrijven onderschatten het belang van presentaties en de keuze voor een stem bij hun boodschap. De waarde van eenheid van beeld, geluid en presentatie wordt vaak onderschat, waardoor de boodschap niet goed wordt overgebracht.
Raymond Lorié is de juiste man voor deze rol. Zonder zelf de hoofdrol te nemen, staat er een man met charisma. Met dat charisma en zijn warme en duidelijke stem trekt hij de aandacht voor degenen waar het werkelijk omdraait het zonnetje zetten, Raymond zal met verve en overtuiging het publiek boeien en binden.

Zijn manier van presenteren kenmerkt zich door energie, betrokkenheid, respect, humor en uitstraling.
Een goede presentator zorgt voor meer beleving met goede aan- en afkondigingen. Daar hoort wat hem betreft ook de interactie met het publiek bij. Door het publiek te betrekken bij wat er gebeurt, maak je de beleving compleet. Interactie zorgt voor betrokkenheid en verbinding.
Raymond is te omschrijven in één woord: Authentiek.
Aanvoelen, inleven, inspelen en improviseren is zijn kracht.

Duo presentatie:
Raymond is ook actief als duo presentator. Samen met online marketeer Nathan Veenstra presenteert hij het thema ‘Met de billen bloot’.
"Met De Billen Bloot" is een interactieve presentatie waarbij deelnemende ondernemers concrete adviezen ontvangen voor betere professionele communicatie.
Zeer geschikt voor de tijd van nu waarin ondernemers zich begeven. Haal meer uit je onderneming door bewustwording van de nieuwste communicatie technieken.
Geschikt voor: congressen, netwerk- en ondernemersbijeenkomsten.

‘Met de billen bloot’ is pakkend, leerzaam, toepasbaar en zeer onderhoudend. Iedere presentatie is uniek qua invulling, maar het doel is altijd hetzelfde: ondernemers inzichten geven waarmee ze zichzelf beter professioneel presenteren.

Talen:

Videos: