René Savelberg

Het Geheim van Groeikracht – tips & tricks van groeibedrijven als McDonald’s en wat je daar direct zelf mee kan!

René Savelberg als spreker boeken.

René heeft ruim 25 jaar ervaring als ‘groeiversneller’ en wordt gezien als een van de meest vernieuwende managementdenkers van dit moment. Na zijn opleidingen in Nederland en USA werkte hij 14 jaar bij McDonald’s NL, waarvan 7 jaar als Algemeen Directeur. Hij heeft bedrijven in Nederland, Spanje en de USA opgericht, waar hij ook jarenlang heeft gewoond. Sinds 2010 adviseert en begeleidt hij ook teams en organisaties bij hun ontwikkeling en groei. René is daarnaast actief als publicist en auteur van het #1 managementboek ‘Het Geheim van Groeikracht’.

De keynotes van René zijn razend populair. Hij neemt zijn publiek mee op ontdekkingsreis naar de 8 stappen van Groeikracht – met praktische wetenswaardigheden, nieuwe inzichten, anekdotes en uiteraard veel persoonlijke interactie. Want waarom is het organiseren en volhouden van groei zo lastig? Waarom kunnen grote ondernemingen als McDonald’s wel succesvol blijven groeien terwijl heel veel anderen onderuit gaan? Hoe en wanneer moet je innoveren en meeveranderen? Deze vragen zijn voor bedrijven en bedrijfstakken steeds meer van levensbelang. Denk bv aan de agrarische sector, waar René veel voor gevraagd wordt. Waar ondernemers worstelen met existentiele vraagstukken en innovatie - maar ook op zoek zijn naar motivatie en slagkracht. Als enthousiaste spreker en dagvoorzitter weet René zijn publiek hierover van begin tot eind te boeien – hij schudt de zaal wakker, houdt een spiegel voor, inspireert en zet je aan het denken.

Wie is René Savelberg?

René Savelberg werd op 13 oktober 1959 in Nijmegen geboren. Na het doorlopen van het Canisius College studeert hij in Amsterdam, Maastricht en Miami, waar hij zijn Masters Degree in Hotel and Food Service Management haalt. René is een echte bouwer en versneller en na zijn opleiding in de USA verdubbelt hij als Algemeen Directeur van McDonald’s in Nederland in korte tijd het aantal restaurants van 100 naar 200, met 16.000 medewerkers en 750 miljoen omzet.

In 2000 verhuist René naar Spanje waar hij als partner bij bedrijven en start-ups betrokken is en in 2006 naar Chicago waar hij wederom diverse bedrijven en partnerships opzet. René is ook oprichter van ‘McSense Business Accelerators’ (2006) en ‘Het Nationaal Groeiplan’ (2019) waarmee bedrijven en organisaties worden geholpen bij de ontwikkeling en versnelling van hun groei.

Naast zijn activiteiten als ondernemer en adviseur/groeiversneller is René ook lid van diverse Raden van Advies en betrokken bij goede doelen als de Biltema Foundation (Zweden) en de Kids House Foundation (Vietnam).

René’s missie zoveel mogelijk bedrijven, teams en organisaties te helpen om maximale ‘groeikracht’ te ontwikkelen waardoor ze optimaal presteren en duurzame groei realiseren. Duurzame groei die niet alleen goed is voor stakeholders (medewerkers, aandeelhouders, partners en leveranciers) maar uiteindelijk ook goed voor de gehele maatschappij.

Video met René Savelberg

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram