Spreker: Rens de Jong

#Fail (falen bij ondernemers)

Rens de Jong
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

In zijn lezing “#FAIL”roept Rens het publiek op om te durven falen. Met grappige en inspirerende voorbeelden wijst hij op het essentiele nut van falen tijdens innovatieprocessen. Rens is een veelgevraagd spreker op seminars en bijeenkomsten voor ondernemers en bestuurders.

In de plenaire pitchtraining Wat is jouw verhaal? daagt Rens ondernemers uit om interessante verhalen over hun bedrijf te vertellen. In een tijd van toegenomen concurrentie is een authentiek en betekenisgevend verhaal het belangrijkste ingrediënt om je marges te verbeteren. Aan de hand van voorbeelden uit Hollywood helpt Rens ondernemers op weg.

Rens de Jong is uitgeroepen tot ‘Dagvoorzitter van het Jaar 2013’. De jury zegt over haar keuze: “Rens doet veel dagvoorzitterschappen en slaagt er iedere keer weer in daar top-optredens van te maken. Deelnemers geven hoge cijfers, opdrachtgevers lopen met hem weg.” Als dagvoorzitter weet hij een zaal op een enthousiasmerende manier bij de discussie te betrekken. Op een charmante manier krijgt hij mensen met elkaar in gesprek, zowel op het podium als in het publiek. Rens presenteert niet alleen uw dag op sprankelende wijze, hij denkt van te voren ook graag met u mee over goede gasten en het format van de dag.

Thema's:

- #Fail (falen bij ondernemers)
- Death by Powerpoint: de kracht van storytelling

Ook andere sprekers over:

Videos: