Spreker: Richard Jansen

De kracht van beïnvloeding

Richard Jansen
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Het entertainen van publiek zit al sinds jongs af aan in het bloed van Richard Jansen. Na het VWO is hij naar de lerarenopleiding in Tilburg gegaan en studeerde daar voor “Docent Duits”. Het behalen van het diploma hiervan resulteerde meteen in een vaste baan in het onderwijs. Dit was een Win-Win voor hem. Enerzijds zorgde dit voor een vaste basis, toen hij aan het begin van zijn carrière enorm aan de weg wilde timmeren. Anderzijds deed hij op deze manier meteen ervaring op met het presenteren (lesgeven) voor groepen, in dit geval waren dat zijn leerlingen. Dit was een hele goede leerschool.

Tegenwoordig wordt hij geboekt tijdens congressen, seminars, studiedagen en andere zakelijke events. Ook is het mogelijk om een Energizer te presenteren als opener, afsluiting of tussen sprekers door. Ook is het mogelijk om een lezing te geven met als titel: “De Kracht van beïnvloeding”. Hierbij ervaren alle bezoekers meteen hoe beïnvloeding in het brein van de mens werkt en vooral ook waarom het werkt. Door dit meteen te koppelen aan bijzondere Mind-experimenten en illusies, wordt de theorie van zijn lezing meteen duidelijk.
Daarbij maakt hij zowel in zijn show als lezing gebruik van veel interactie en heeft het geheel een hoge entertainmentwaarde. Kortom: inspirerend, verbazingwekkend en meteen toepasbaar in het werk en/of dagelijks leven.

Thema:

- De kracht van beïnvloeding