Spreker: Rick van Asperen

Energiek, interactief en spathelder!

Rick van Asperen
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Rick van Asperen is een landelijk veelgevraagd energieke congresspreker, entert(r)ainer, dagvoorzitter en auteur van de boeken ‘Egostrippen, de kick van je eigen ik’, ‘De groeten met moeten’ en 'Ik laat mij niet gek maken' Op een dynamische en verrassende wijze weet hij met een aanstekelijke dosis humor nieuwe levens verrijkende inzichten mee te geven én vaardigheden aan te reiken voor de toepassing in de dagelijkse praktijk.

Hij inspireert mensen op het gebied van persoonlijk leiderschap, cultuurverandering, verbetering van de samenwerking, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, innovatie, en ondernemerschap.

Met zijn op maat gemaakte optredens brengt Rick uw kernboodschap spathelder over de bühne. Hij weet de aandacht van de zaal vast te houden tot in de laatste seconde. Een onderscheidend punt van Rick is dat hij in de voorbereiding graag creatief meedenkt over de inhoud en uitvoering van het programma. Daarbij maakt hij gebruik van titels en metaforen die de deelnemers zich blijven herinneren.

Rick is actief in bijna alle denkbare sectoren. Hij zorgt voor interactie en beweging, waardoor zijn presentaties niet enkel een schouwspel zijn maar voor het gehele publiek een inspirerende beleving!

Ook als verbindende dagvoorzitter leidt hij graag uw bijeenkomst. Daarbij zet hij de sprekers, het publiek en uw boodschap op de voorgrond, onder zijn motto ‘Spreken is zilver, energie delen is goud!

Momenteel is Rick van Asperen druk bezig met een thema wat door de coronapandemie erg belangrijk is geworden, namelijk hybride werken. Weten jullie al hoe je hybride werken vorm gaat geven? Hoe ga je om met zoveel mensen, zoveel wensen? Creëer samen met Rick van Asperen helderheid over de unieke mogelijkheden die hybride werken hiervoor biedt. Volgens Rick zou de vraag niet 'Hoeveel procent van de tijd gaan we terug naar het kantoor?' moeten zijn, maar 'Hoe kunnen we de mogelijkheden, die we nu allemaal hebben en nog kunnen creëren, zo optimaal mogelijk benutten?'. Creëer samen met Rick iets nieuws wat bijdraagt aan de vitaliteit van de gehele organisatie!