Rick van Asperen

Energiek, interactief en spathelder!

Rick van Asperen als spreker boeken.

Rick van Asperen is een landelijk veelgevraagd energieke congresspreker, entert(r)ainer, dagvoorzitter en auteur van de boeken ‘Egostrippen, de kick van je eigen ik’, ‘De groeten met moeten’ en 'Ik laat mij niet gek maken' Op een dynamische en verrassende wijze weet hij met een aanstekelijke dosis humor nieuwe levens verrijkende inzichten mee te geven én vaardigheden aan te reiken voor de toepassing in de dagelijkse praktijk.

Wie is Rick van Asperen?

Hij inspireert mensen op het gebied van persoonlijk leiderschap, cultuurverandering, verbetering van de samenwerking, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, innovatie, en ondernemerschap.

Met zijn op maat gemaakte optredens brengt Rick uw kernboodschap spathelder over de bühne. Hij weet de aandacht van de zaal vast te houden tot in de laatste seconde. Een onderscheidend punt van Rick is dat hij in de voorbereiding graag creatief meedenkt over de inhoud en uitvoering van het programma. Daarbij maakt hij gebruik van titels en metaforen die de deelnemers zich blijven herinneren.

Rick is actief in bijna alle denkbare sectoren. Hij zorgt voor interactie en beweging, waardoor zijn presentaties niet enkel een schouwspel zijn maar voor het gehele publiek een inspirerende beleving!

Ook als verbindende dagvoorzitter leidt hij graag uw bijeenkomst. Daarbij zet hij de sprekers, het publiek en uw boodschap op de voorgrond, onder zijn motto ‘Spreken is zilver, energie delen is goud!

Momenteel is Rick van Asperen druk bezig met een thema wat door de coronapandemie erg belangrijk is geworden, namelijk hybride werken. Weten jullie al hoe je hybride werken vorm gaat geven? Hoe ga je om met zoveel mensen, zoveel wensen? Creëer samen met Rick van Asperen helderheid over de unieke mogelijkheden die hybride werken hiervoor biedt. Volgens Rick zou de vraag niet 'Hoeveel procent van de tijd gaan we terug naar het kantoor?' moeten zijn, maar 'Hoe kunnen we de mogelijkheden, die we nu allemaal hebben en nog kunnen creëren, zo optimaal mogelijk benutten?'. Creëer samen met Rick iets nieuws wat bijdraagt aan de vitaliteit van de gehele organisatie!

Video met Rick van Asperen

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram