Rik Vera

Sales en Marketing in een digitale wereld

Rik Vera als spreker boeken.

Rik Vera begon zijn professionele carrière in 1989 als Sales Manager bij Desso België. Al snel werd hij Sales Director Benelux, Global Market Segment Manager Hospitality en Director Residential Flooring alvorens bij de directe concurrent Domo te starten als Business Unit Director en lid van de Raad van Bestuur.

Wie is Rik Vera?

Bij Domo heeft Rik de Contract Flooring Afdeling nieuw leven ingeblazen door een wereldwijde uitbreiding en een succesvolle lancering van het architecturale hoogstaande merk Modulys.

In 2010 vervoegde Rik de Belgische multimedia groep Think Media als Strategisch Directeur waar de eerste stappen richting een multichannel strategie en optimalisatie van big data werden gezet. Sinds 2011 helpt Rik Belgische en Nederlandse bedrijven om hun extreme customer centricity-strategieën te ontwikkelen en implementeren. Zijn klanten waren zeer divers en bevonden zich in de publieke sector, retail, maakindustrie, dienstensector, financiële wereld, … en dit zowel bij kleine familiebedrijven als internationale bedrijven.

In 2013 werkte Rik nauw samen met Microsoft om bedrijven te inspireren in hoe ze zich verder kunnen ontwikkelen in een digitale verbonden wereld. Hij coachte Microsoft marketing, sales en management teams in zowel België als Nederland. Daarnaast geeft Rik les in customer centric strategy aan de gerenommeerde Beeckestijn Business School in Nederland.

In april 2015 vervoegde Rik zakenpartners Peter Hinssen en Steven Van Belleghem als partner en CEO van nexxworks. Zij reizen de wereld rond om bedrijven te inspireren over hun Day after Tomorrow in de nieuwe Digitale Wereld met lezingen en workshops, ze nemen bedrijfsleiders mee naar innovatieve hubs zoals Silicon Valley en organiseren bootcamps.

Rik Vera is een populaire spreker, coach en inspirator voor onderwerpen zoals customer centricity, change management, sales en marketing in een digitale wereld etc, …

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram