Rob Bauer

Duurzaam beleggen

Rob Bauer als spreker boeken.

Wie is Rob Bauer?

Professor Rob Bauer is hoogleraar, oprichter en directeur van een consultantbureau. Na zijn loopbaan bij ABP Vermogensbeheer heeft hij in januari 2007 een adviespraktijk opgericht. Hij geeft onafhankelijk strategisch beleggingsadvies aan institutionele beleggers zoals pensioenfondsen, banken, verzekeraars, charitatieve instellingen en organisaties uit de publieke en semipublieke sector. Rob Bauer is als strategisch adviseur lid van diverse beleggingsadviescommissies en adviesraden van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers.

Daarnaast is Rob Bauer hoogleraar Institutionele Beleggingen aan de Universiteit Maastricht. Zijn onderzoek richt zich op institutionele beleggers, in het bijzonder pensioenfondsen, maatschappelijk verantwoord of duurzaam beleggen en corporate governance. Hij publiceert regelmatig in professionele en wetenschappelijke tijdschriften en is frequent spreker en dagvoorzitter op conferenties in binnen- en buitenland. Ook is Rob Bauer directeur van The European Centre for Corporate Engagement (ECCE) aan de Universiteit Maastricht en directeur van de International Center for Pension Fund Management (ICPM) aan de Rotman School of Management, University of Toronto, Canada.

In 2022 heeft Rob, samen met Paul Smeets en Tobias Ruof, de FIR/PRI prijs gewonnen voor het beste gepubliceerde onderzoeksrapport over duurzame investeringen.

Thema’s:
• Strategische beleggingsbeslissingen voor institutionele beleggers
• Duurzaam beleggen
• Maatschappelijk verantwoord ondernemen
• Corporate governance
• Actualiteit rond aandeelhoudersrechten

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram