Rob de Haas

Met collectieve wijsheid naar continue innovatie

Rob de Haas als spreker boeken.

Rob vertelt met humor en enthousiasme over zijn passie voor het samenbrengen van mensen en de magie die daar kan ontstaan. Door het benutten van deze ‘collectieve denkkracht’ wordt creativiteit aangewakkerd en sneller resultaten behaalt. Tijdens zijn lezing opent hij op energieke wijze de ogen en brengt hij de vergadering van ervaren ‘euvel’ naar ontmoetingen met impact, die het verschil maken en onmisbaar worden in het gezamenlijk bedenken van vernieuwende ideeën en concepten. Daarmee worden het momenten die cruciaal zijn, waar je met plezier naar uitkijkt.
Een katalysator voor innovatieprocessen, optimale interne communicatie en cultuurverandering.

Wie is Rob de Haas?

Rob is de vader van het gedachtengoed ‘framing the conversation’. Klinkt simpel en is het gelukkig ook. Door meetings te ontwerpen en te werken met slimme kaders kan je veel (tijd) besparen en wordt iedereen actief wordt betrokken bij het realiseren van de beste oplossingen en de mooiste inzichten. Met uitspraken zoals ‘schaf notulen af!’, ‘de rondvraag is voor luie vergaderaars’ en ‘geen doel, geen agendapunt’ schudt hij vergaderend Nederland wakker.

Rob neemt het publiek mee op reis langs schitterende ontmoetingen en daagt ze uit deze zelf op te zoeken. Een begenadigd spreker die interactie zoekt met de zaal door het publiek te betrekken en wakker te schudden. Rob is een echte man van de ‘hoe’. Zijn natuurlijk enthousiasme werkt aanstekelijk op zijn toehoor​ders. Door Rob’s aanpak ontstaan gegarandeerd vernieuwende ideeën en inzichten en zorgt hij ervoor dat er niet meer alleen ‘gezonden’ wordt maar echt interactie en creatie kan ontstaan.

Rob is niet alleen een bevlogen keynote spreker maar kan (op aanvraag) zijn unieke specialisme ook direct toepassen op congres of seminar om de actieve betrokkenheid van alle deelnemers te verhogen. Zo kan Rob ook een workshop koppelen aan zijn keynote waar hij een stelling vanuit het dagthema onder de loep neemt.
Tijdens deze sessie ervaren deelnemers hoe zij met behulp van de Meeting Design Cards succes halen uit ‘Meeting Design’. Ze werken met een real life case, zodat iedereen kan ervaren hoe je met deze methodiek alle mogelijke bijeenkomsten kunt regisseren, gericht op het vooraf geformuleerde, gewenste resultaat.

Thema's:

- Met collectieve wijsheid naar continue innovatie
- Webinar leidinggeven op afstand
- Webinar online vergaderen

Video met Rob de Haas

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram