Spreker: Rob Kamphues

De mooiste route naar succes

Rob Kamphues
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Rob Kamphues is bekend als presentator van onder ander het tv-programma De Reünie op de KRO. Eigenlijk is hij zowel programmamaker, cabaretier als schrijver. Hij zat onder meer drie jaar in het cabaretpanel van Kopspijkers, had zijn eigen avonturenshow De 8 plagen en reisde voor BNN de halve wereld af in Kamphues maakt vrienden. In zijn tv-programma Rapport Voor Je Ouders geven kinderen rapportcijfers aan hun ouders. Dit zijn cijfers over bijvoorbeeld strengheid, geduld, muziekkeuze en hun dans- en computervaardigheden. Ook heeft Rob twee boeken geschreven: Naar de Haaien en Inhaalrace.

Sinds 2015 is hij presentator van de uitzendingen rond de formule 1 op Ziggo sport. Dit veel bekeken programma lift mee op de onvoorstelbare successen van Max Verstappen.

Gedurende zijn presentaties combineert hij zijn verschillende rollen als presentator, schrijver en cabaretier. In zijn presentatie voor ondernemers over ‘De mooiste route naar succes’ gaat hij in op vragen zoals: Hoe bereik je succes? Waar hangt het succes mee samen? Is succes te voorspellen? Hij vergelijkt de route naar succes op humoristische wijze met een vakantietrip. Ondernemers lopen soms ook tegen ‘weerstand’ aan. De vraag is: Hoe ga je hiermee om en hoe bereik je het doel?

Tevens spreekt Rob over wijze levenslessen vanuit zijn werkervaring bij diverse tv-programma’s. Gecombineerd met zijn humor boeit hij het publiek van het begin tot het eind. Hij geeft u ook een kijkje ‘achter de tv-schermen’ met leuke anekdotes.

Thema’s:

- Lessen voor het dagelijks leven
- De mooiste route naar succes
- Lessen uit het pijnlijke leven
- Verhalen van een wereldreiziger
- Avontuur bestaat nog