Rob Kamphues

De mooiste route naar succes

Rob Kamphues als spreker boeken.

Onderwerpen

Wie is Rob Kamphues?

Rob Kamphues is bekend als presentator van onder ander het tv-programma De Reünie op de KRO. Eigenlijk is hij zowel programmamaker, cabaretier als schrijver. Hij zat onder meer drie jaar in het cabaretpanel van Kopspijkers, had zijn eigen avonturenshow De 8 plagen en reisde voor BNN de halve wereld af in Kamphues maakt vrienden. In zijn tv-programma Rapport Voor Je Ouders geven kinderen rapportcijfers aan hun ouders. Dit zijn cijfers over bijvoorbeeld strengheid, geduld, muziekkeuze en hun dans- en computervaardigheden. Ook heeft Rob twee boeken geschreven: Naar de Haaien en Inhaalrace.

Sinds 2015 is hij presentator van de uitzendingen rond de formule 1 op Ziggo sport. Dit veel bekeken programma lift mee op de onvoorstelbare successen van Max Verstappen.

Gedurende zijn presentaties combineert hij zijn verschillende rollen als presentator, schrijver en cabaretier. In zijn presentatie voor ondernemers over ‘De mooiste route naar succes’ gaat hij in op vragen zoals: Hoe bereik je succes? Waar hangt het succes mee samen? Is succes te voorspellen? Hij vergelijkt de route naar succes op humoristische wijze met een vakantietrip. Ondernemers lopen soms ook tegen ‘weerstand’ aan. De vraag is: Hoe ga je hiermee om en hoe bereik je het doel?

Tevens spreekt Rob over wijze levenslessen vanuit zijn werkervaring bij diverse tv-programma’s. Gecombineerd met zijn humor boeit hij het publiek van het begin tot het eind. Hij geeft u ook een kijkje ‘achter de tv-schermen’ met leuke anekdotes.

Thema’s:

- Lessen voor het dagelijks leven
- De mooiste route naar succes
- Lessen uit het pijnlijke leven
- Verhalen van een wereldreiziger
- Avontuur bestaat nog

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram