Rob van den Dool

Een praktijkverhaal over duurzaam en sociaal ondernemen

Rob van den Dool als spreker boeken.

Rob heeft internationaal recht gestudeerd aan de UvA; mensenrechten, oorlogsrecht, Europees recht. Na zijn studie is hij gaan werken bij een multinational en later werkzaam als strategisch business consultant. Daarnaast was hij verkiezingswaarnemer in Bosnië en 15 jaar lang mede-oprichter en oud-bestuurslid van War Child Nederland. In 2001 begon het ondernemersbloed te stromen en startte hij een crossmedia reclamebureau en was ook een aantal jaren actief als adviseur op gebied van duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen.. 

Wie is Rob van den Dool?

In 2010 heeft hij het snelgroeiende bedrijf Yumeko opgericht; een Social Enterprise waarmee hij de schone en eerlijke route bewandeld bij het maken van beddengoed en badgoed.

Alle producten zijn gemaakt van de meest duurzame en natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Rob van den Dool: "Positieve maatschappelijke veranderingen moeten uit het bedrijfsleven komen: ondernemers en consumenten veranderen zo samen de wereld! Dàt is onze droom.”

Yumeko vindt dat de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doet Yumeko door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen ze dat. 

Onlangs is Rob in het Financieel Dagblad verschenen met zijn missie om met zijn bedrijf Yumeko de wereld positief te veranderen. Yumeko gebruikt niet alleen 100 procent biologisch materiaal maar zet zich ook in voor een eerlijk loon voor arbeiders. Rob streeft ernaar om met zijn bedrijf in de gehele waardeketen verantwoordelijk te handelen. 

Rob is een echte activist in zijn werk en werkt iedere dag hard aan om de keten van dekbedden duurzaam te maken. In gesprek merk je dat hij houdt van activistische mensen die fanatiek zijn op verbetering. Rob gelooft in de druppel op de gloeiende plaat.

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram