Rob van den Dool

Een praktijkverhaal over duurzaam en sociaal ondernemen

Rob van den Dool als spreker boeken.

Rob van den Dool vertelt in zijn presentaties een praktijkverhaal over duurzaam en sociaal ondernemen.

Wie is Rob van den Dool?

Rob van den Dool heeft na zijn rechtenstudie gewerkt als strategisch business consultant. Daarnaast was hij verkiezingswaarnemer in Bosnië én mede-oprichter en bestuurslid van War Child Nederland. In 2001 startte hij een crossmedia reclamebureau en hij was een aantal jaren actief als adviseur op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen. In 2010 richtte Rob van den Dool het bedrijf Yumeko op. Dit is een social enterprise die beddengoed en badgoed produceert. Alle producten worden gemaakt van de meest duurzame en natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Daarnaast zorgt Rob voor een eerlijk loon voor de arbeiders; hij streeft ernaar om met zijn bedrijf in de gehele waardeketen verantwoordelijk te handelen.

In het Financieel Dagblad verscheen een artikel over Yumeko, waarin Rob stelt dat positieve maatschappelijke veranderingen vanuit het bedrijfsleven moeten komen. Ondernemers en consumenten kunnen op die manier samen de wereld verduurzamen. Yumeko past dit toe op het gebied van slapen; change the world sleeping.

Rob van den Dool is een activist die iedere dag de wereld probeert te verbeteren, en die gelooft in de druppel op de gloeiende plaat.

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram