Spreker: Robert Benninga

Warm leiderschap

Robert Benninga
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Robert Benninga MBA is één van Europa’s absolute topsprekers op het gebied van leiderschap, high performance en persoonlijke ontwikkeling. Hij nodigt zijn deelnemers altijd op interactieve en zeer dynamische wijze uit om heel concreet resultaat én mensgerichtheid te combineren en daarbij met praktische instrumenten persoonlijk én professioneel het beste uit jezelf en jouw activiteiten te halen. Robert heeft een grote corporate en sprekers ervaring vanuit zijn unieke combinatie van 17 jaar directie functies bij Hyatt Hotels USA, Ahold, De Bijenkorf, WE international en ASKO-METRO.

Verder heeft hij 16 jaar ervaring met het begeleiden van een diversiteit aan bedrijven en non-profit organisaties om vanuit een duidelijke resultaat-eis mensen nog veel beter te laten functioneren door hun groot potentieel optimaal te benutten. Een presentatie van Robert Benninga betekent heerlijk menselijk bijtanken om de kwaliteit van leven en werken nog verder te verbeteren.

Behalve een enthousiast spreker is Robert Benninga tevens een ervaren dagvoorzitter, die veel dynamiek in een bijeenkomst brengt. 

Thema’s:

- Warm leiderschap
- Is het een tegenslag of juist een kans?
- De 12 toplessen van Steve Jobs
- Met minder moeten meer bereiken;
- Het creëren van een uitdagende en creatieve omgeving
- 10 punten voor super service
- Boost je Business - It takes two to tango