Robert Dingemanse

Vliegende auto's worden werkelijkheid

Robert Dingemanse als spreker boeken.

Wie is Robert Dingemanse?

Robert Dingemanse studeerde af aan de Technische Universiteit Delft in de elektrotechniek. Vervolgens rondde hij zijn MBA opleiding aan de Erasmus universiteit cum laude af waarna hij meer dan 10 jaar bij Philips actief was. In 2003 richtte hij met samen met zakenpartners Redesign Partners op. Vanuit een leidinggevende rol heeft hij zich de afgelopen 25 jaar in allerlei bedrijfstakken bezig gehouden met het opzetten van bedrijven of het omvormen van bestaande spelers: design en redesign van business modellen. Hij voelt zich als een vis in het water in het veld dat we tegenwoordig onder de noemer “disruptive technologies” scharen. In 2008 richtte hij de onderneming PAL-V Europe NV op. Dit bedrijf is inmiddels wereldwijd bekend als de pioneer die de eerste commerciële vliegende auto ontwerpt en in serie gaat produceren en verkopen. Door een slimme combinatie van bestaande technologieën wordt daarmee een meer dan 100 jaar oude droom werkelijkheid. De vrijheid van rijden en vliegen met één voertuig.

Robert Dingemanse, CEO van PAL-V Europe NV, spreekt boeiend over de uitdagingen die komen kijken bij het opzetten en omvormen van bedrijven onder invloed van nieuwe technologieën en regelgeving, met PAL-V Europe NV als zeer aansprekend voorbeeld. Daarnaast geeft hij een kijkje in de toekomst van mobiliteit en hoe vliegende auto’s  daarin en rol zullen spelen. Hij spreekt tevens over slimme innovatie, doorzettingsvermogen, creativiteit en een andere manier van organiseren. Hij vertelt hoe dit leidt tot het verwezenlijken van een zeer revolutionaire nieuwe product categorie. Presentaties die hij regelmatig op podia in de gehele wereld mag geven.

Thema:

- Vliegende auto's worden werkelijkheid

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram