Robert Vissers

Vitaliteit & Zintuigen / Een energiegevend duo

Robert Vissers als spreker boeken.

Robert Vissers (1975) heeft econometrie gestudeerd aan Tilburg University en daarnaast deels de opleiding tot actuaris gevolgd aan de UvA. Door de jaren heen heeft hij als consultant bij veel organisaties mee in de keuken gekeken en deze geholpen met de bedrijfsvoering en het toevoegen van business value. Door deze ervaring is hij goed bekend met de Verzekeringswereld, de Telecom en de Automotive branche. Hij is docent binnen het vakgebied Business Analyse en zit in het bestuur van de IIBA Dutch Chapter, de vereniging voor Business Analisten. Tevens is Robert lid van de Buitenkamer, een denktank omtrent thema’s als netwerkcorruptie en integriteit.

Wie is Robert Vissers?

Robert spreekt ook over bedrijfsculturen en business spiritualiteit. Bij het zakendoen is rekening houden met de softe kant van de organisatie cruciaal. Als je een keuze hebt te maken op je werk, in je sociale leven of met beleggen, dan is een feitelijke analyse belangrijk. Maar de psychologische mechanismes doorgronden, jezelf en de mensen om je heen goed begrijpen, is minstens zo belangrijk om in een complexe situatie de juiste keuze te maken. Met storytelling neemt Robert je mee op zijn reis door India; hij legt de op Jungs’ psychologie gebaseerde Insight-modellen uit en hoe het toepassen van de daaruit voortvloeiende inzichten een organisatie meer in balans kan brengen. Een gezonde bedrijfscultuur is onontbeerlijk in deze tijden van snelle veranderingen en een focus vanuit de samenleving op transparantie en duurzaamheid.

De softe kant is ook nodig om de manier van zaken doen ethischer te maken. We zullen nooit een einde kunnen maken aan corruptie en nepotisme, tenzij we op scholen en in het voortgezet onderwijs volop aandacht geven aan ethiek. 

Naast zijn expertise op het gebied van Business Analyse, ethiek en spiritualiteit geeft Robert lezingen over blockchain en cryptocurrencies. Waarom lopen de meningen over Bitcoin zo uiteen? Het duiden van de ontwikkelingen in de cryptowereld in de context van macro-economie en de spanningen in de financiële markten, geeft inzicht in het krachtenveld waarin cryptomunten zich bevinden.

De genoemde onderwerpen brengt Robert op creatieve wijze met elkaar in verband. Met zijn spiritueel wereldbeeld inspireert hij mensen om ook met een magische blik naar de wereld te kijken, niet zozeer omdat spiritualiteit een interessant onderwerp zou zijn, maar omdat de kennis ervan en het doen van de juiste oefeningen je meer in balans brengen. Robert laat zien waar de mens, met gebruikmaking van al zijn zintuigen, nog meer toe in staat is. Denk bijvoorbeeld aan het sterker maken van je geheugen of het optimaal gebruik maken van je dromen.

Robert laat zijn licht schijnen op complexe onderwerpen, van verzekeringen tot crypto en van economie en bedrijfsculturen tot psychologie, waarbij de kracht van spirituele inzichten zijn verhaal een uniek sausje geeft.

Thema's:

- Vitaliteit & Zintuigen
- Bedrijfscultuur & Spiritualiteit
- Bigdata
- Cybercriminaliteit
- Bitcoins

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram