Rogier Elshout

Rogier Elshout als spreker boeken.

Samen heilige huisjes omtrappen was nog nooit zo leuk

Te boeken als

Wie is Rogier Elshout?

Rogier combineert klassiek vakmanschap met een gezonde afkeer van conventies. Rogier krijgt gegarandeerd elke zaal in beweging en neemt iedereen in sneltreinvaart mee naar de bestemming. Rogier kan droge stof tot leven wekken en ingewikkelde materie terugbrengen tot de kern. Rogier leerde het vak bij het Nederlands Debat Instituut en presnteert al meer dan 10 jaar meer dan 100 programma’s per jaar.

Doelgericht

Rogiers meerwaarde zit voor een groot deel in het voortraject. De cruciale vraag die Rogier altijd stelt is: “Wat moet er de dag na het debat of congres anders zijn dan de dag ervoor?” Wat het thema, doelgroep of aantal deelnemers ook is, Rogier weet bij elk debat of congres een programma te ontwikkelen dat resultaatgericht is en waarin interactiviteit centraal staat: iedereen doet mee.

Online, offline of allebei

Hoewel er natuurlijk niets leuker is dan een zaal vol mensen die het gesprek aan gaan, is Rogier ook gespecialiseerd in online en hybride bijeenkomsten. Rogier combineert de snelheid van televisie met de interactiviteit van een fysiek congres. Rogier helpt u met een concept om de aandacht van de deelnemers maximaal vast te houden met als uitgangspunt “Wat offfline niet zo leuk is, is online een afhaakmoment. Dat voorkomen we dus!” Rogier beschikt over een uitgebreide thuisstudio en een mobiele studio waarmee uw kantoor, kantine of receptie wordt omgetoverd in een volwaardige studio.

Specialist in de vorm

Hoewel Rogier veel ervaring heeft met mobiliteit, duurzaamheid, ruimte & wonen en Europa, is Rogier voor elk onderwerp te boeken: U bent specialist in de inhoud, Rogiers specialiteit is een vorm te verzinnen waarin uw expertise het beste uit de verf komt.

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram