Spreker: Roland Rutten

Is de politieke wereld gek geworden?

Roland Rutten
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Roland Rutten werd in 1997 in het Brabantse Oosterhout geboren. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Roland al een rugzak vol ervaring binnen het bedrijfsleven en de politiek. Niet voor niets werd hij in 2020 opgenomen in de MT/Sprout25, de lijst met de 25 meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar.

Bedrijfsleven en politiek
Na zijn opleiding VWO Technasium startte Roland 2R Development, een bedrijf dat zich richt op online marketing innovaties. In de jaren daarna heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een full-service reclame- en conceptbureau dat marketingconcepten bedenkt en deze als volwaardig product of bedrijf in de markt zet. Het merendeel van de klanten van 2R begeeft zich in de zakelijke markt. Het zijn met name (mulit)nationals en MKB’ers binnen de gezondheidszorg en overheden van diverse landen over de hele wereld, van Amerika tot Japan. Naast zijn bedrijf is Roland ook actief als communicatieadviseur en campagnespecialist voor de politieke partij CDA. Roland zowel lokaal als landelijk actief voor het CDA, maar ook binnen het Europees Parlement.

Presentator en producent
Roland heeft inmiddels ook al de nodige presentatie-ervaring op zijn naam staan. Hij was jarenlang hoofdredacteur en presentator van een lokale jongerenwebsite, presenteerde diverse evenementen in het theater en fungeerde als leider bij online pod- en vodcasts. Roland wordt regelmatig door het bedrijfsleven ingehuurd voor uiteenlopende bijeenkomsten die een presentator, moderator of dagvoorzitter nodig hebben. Door zijn ervaring spreekt hij de taal van het bedrijfsleven en de politiek, begrijpt snel wat er speelt en kan dat door zijn presentatie-ervaring prettig vertalen. Ook in de aanloop naar uw evenement kan Roland uw sparringpartner zijn voor de juiste vormgeving en opbouw van uw event. Roland is onder de bedrijfsnaam Energetic Media Agency ook onder actief als producent van televisieprogramma’s en online content voor onder andere Samsung en Tempo Team.  

In zijn presentatie Is de politieke wereld gek geworden? geeft Roland een uniek kijkje achter de schermen van de politieke wereld, met verhalen die nooit in de krant komen. Hoe zet je een politicus in de markt? Wat wordt gezegd op tv en wat speelt er zich écht af achter de schermen? Is de politiek een slangenkuil? Op deze vragen zal Roland Rutten een antwoord geven, waarbij je verrast wordt wat zich écht afspeelt in de politieke wereld.

Thema:

- Is de politieke wereld gek geworden?

Talen:

Ook andere sprekers over: