Roland Rutten

Marketing in de politiek

Roland Rutten als spreker boeken.

Roland Rutten werd in 1997 in het Brabantse Oosterhout geboren. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Roland al een rugzak vol ervaring binnen het bedrijfsleven en de politiek. Niet voor niets werd hij in 2020 opgenomen in de MT/Sprout25, de lijst met de 25 meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar.

Wie is Roland Rutten?

Roland Rutten (1997) is een ondernemer en politiek strateeg met vermeldingen in onder andere de MTSprout 25 onder 25: de lijst met grootste ondernemerstalenten onder de 25 jaar en de TNW/ The Financial Times T500: de lijst met de 500 grootste digitale talenten onder de 26.

Roland begon zijn ondernemers carrière op zijn 17de nadat een hersenvliesontsteking voor een wijziging in karakter zorgde, zijn wens om dokter te worden verruilde hij voor het oprichten van een eigen bedrijf. 2R Development werd geboren met een focus op communicatie en innovatie. Uiteindelijk groeide dit door tot een bedrijf met een vast team en een focus op innovatie en public affairs.

Vanaf jongs af aan was Roland al geïnteresseerd in de politiek en dan vooral de tactische zetten van de politici om bepaalde punten er door heen te slepen. De reden om lid te worden van een partij en zich flink uit te spreken over de werkwijzes en dit legde geen windeieren: hij heeft diverse campagne van lokaal tot Europees mogen leiden en vormgeven en heeft diverse Kamerleden en bestuurders mogen adviseren over hun strategie. Sinds enkele jaren is hij te boeken als spreker en dagvoorzitter voor zakelijke events.

Roland staat bekend om zijn scherpe opmerkingen binnen een relaxte manier van voorzitten: ‘niet te veel getreuzel, meer de diepte in.. en met humor’. Met zijn verhaal vertelt hij meer over de valkuilen van een jonge ondernemer en de rol van de politiek hierin. Hoe kan je ook op jonge leeftijd successen behalen? Heb je altijd investeringen nodig of kan je ook op pure organische groei groot worden? En natuurlijk: hoe gebruik je de (lokale) politiek in je voordeel? Een inspirerend verhaal met vele anekdotes en praktische tips.

Roland Rutten zet zich graag in voor maatschappelijke initiatieven en is lid van diverse besturen om mee te denken en vooral om obstakels samen te overwinnen. Zo is hij lid van het bestuur van de Vrienden van Amphia en ambassadeur van SDG Lokaal.

Thema's :

- Marketing in de politiek!
- Innovatie die breekt!
- Public affairs door jonkies!

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram