Spreker: Ronald Lamsma

Ronald Lamsma
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Ronald Lamsma studeerde Voorlichting en Communicatie in Leeuwarden en is manager Marketing Communicatie bij de Rabobank in Emmeloord. Daarnaast is hij freelance TV-sportverslaggever bij Omroep Flevoland en begeleidt hij (top)sporters in sponsortrajecten. Ronald begon zijn presentatieloopbaan in de jaren negentig bij Radio Mercurius, de lokale omroep van Leeuwarden, waar hij live radio verslag deed van voetbalwedstrijden van SC Cambuur. Hij presenteerde sindsdien diverse sportevenementen (sportverkiezingen) en was avondvoorzitter van diverse fora in de sport en bedrijfsleven in het noorden van het land. Ook stond hij al een aantal keren op het podium met bekendheden uit de sportwereld en het bedrijfsleven voor een-op-een in gesprek. Daarin geeft hij op zijn eigen wijze een kijkje in de keuken in de wereld van de topsport en het bedrijfsleven. Een interviewer die overal het fijne van wil weten.

Ronald heeft regelmatig opgetreden als avondvoorzitter bij avonden gericht op het MKB en coöperatieve projecten (zoals de slotavond van de Rabo Clubkas Campagne). Zijn enthousiasme, brede interesse en (sport) kennis zijn zijn belangrijkste wapens.

Ook presenteert Ronald met veel passie de sportquiz presentatie waarin hij laat zien dat hij veel kennis heeft over een breed scala van sporten.

Thema’s:

- Sportsponsoring
- In gesprek met ..
- Sportquiz: Een rijk door de rijke Nederlandse sporthistorie

Talen:

Ook andere sprekers over: