Spreker: Ronald van der Molen

Ervaar de kracht van organisch leiderschap

Ronald van der Molen
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Ronald van der Molen (1973) is werkzaam als organisatieadviseur en leiderschapscoach. Wat hem mateloos fascineert is wat mensen drijft, in beweging brengt en doet groeien. ‘Waarom doe je wat je doet?’, ‘Wat motiveert jou?’ en ‘Hoe ontwikkel jij je?’ zijn vragen die recht doen aan zijn levensvisie: verbinding stimuleren zodat mensen gaan floreren.

Vanuit zijn bedrijf Transformatio leert hij moderne leiders hoe ze een klimaat kunnen creëren waardoor de kans toeneemt dat mensen gaan floreren. Dat doet hij door mensen in verbinding te brengen met zichzelf, met elkaar en met hun bestemming. Het resultaat? Meer productiviteit, ondernemerschap, creativiteit, klanttevredenheid en winst.

Ronald heeft een verfrissende en mensgerichte kijk op organiseren en leidinggeven. Hij combineert de beste inzichten uit de wetenschap en de praktijk met als doel om het verborgen potentieel in mensen en organisaties aan te boren. Opdrachtgevers roemen hem om zijn inspiratie, creativiteit, humor en scherpe analyses.

Wat kun je verwachten? Energieke en uitdagende sessies waarbij het publiek op het puntje van de stoel zit. Met vernieuwende inzichten, praktische voorbeelden en originele oefeningen die tot nadenken stemmen en duurzame resultaten opleveren.

Veelgehoorde vraagstukken in zijn presentaties zijn:

  • Hoe reageer je op ingrijpende veranderingen in de markt?
  • Hoe verander je op vernieuwende wijze zodat je mensen positief verrast?
  • Hoe bouw je een toekomstbestendig bedrijf waar mensen floreren?
  • Hoe stimuleer je als moderne leider meer verbinding, wendbaarheid en autonomie?
  • Hoe wakker je ondernemerschap, creativiteit en zelfredzaamheid in je organisatie aan?
  • Hoe bouw je succesvolle (zelfsturende) teams?

Ronald schreef meerdere boeken, waaronder De kracht van organisch leiderschap en Metamorfose, groeien in je bestemming en is vaste columnist bij Management Team, HR Praktijk, Management Impact en Managersonline.

Talen: