Spreker: Roos Lubbers

De kracht van zintuiglijk waarnemen

Roos Lubbers
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

In hoeverre vertrouwt u nog op de signalen die uw zintuigen u geven? In onze digitale wereld, is de ‘andere kant’, de zintuiglijke, voelende kant, des te belangrijker voor een goede balans in ondernemerschap.

Op een heldere en prikkelende manier laat Roos u de kracht van uw eigen zintuigen weer ervaren. U ruikt, u hoort, u voelt, u proeft. En u ziet. U ervaart alle zintuigen dus aan den lijve en beseft de waarde ervan. Dit alles wordt gekoppeld aan de vraag of het thema wat binnen uw organisatie leeft. Welke functie u ook bekleedt, in welk vakgebied dan ook, jong of oud, man of vrouw, deze lezing blijft gegarandeerd nog lang in uw herinnering.

Van jongs af aan is Roos Lubbers (1969) in de ban van geuren. Na haar opleiding Communicatie wordt op haar twintigste haar neus getest bij de geurfabrikant International Flavour and Fragrance (IFF) in Hilversum. In 2001 start zij haar eigen onderneming waar alles draait om geurbeleving en zintuigen. Roos is auteur van De Parfumgids en wordt regelmatig geconsulteerd als autoriteit op geurgebied. Haar activiteiten variëren van het geven van inspirerende lezingen en geurtrainingen tot de ontwikkeling van geurconcepten.

Roos is inspirerend, bevlogen en origineel. Door haar interactieve benadering laat ze u weer voelen met uw neus, ogen en oren. Herontdek en gebruik deze kracht op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. Zeer geschikt voor directie en management teams, maar ook voor grotere gezelschappen tot 150 personen.

Thema: 

- De kracht van zintuiglijk waarnemen