Roy Cobbenhagen

Duurzaamheid en Mobiliteit

Roy Cobbenhagen als spreker boeken.

Roy Cobbenhagen (1992) studeerde Automotive Technology (Cum Laude) aan de Technische Universiteit Eindhoven en werkt daar nu als promovendus bij de Faculteit Werktuigbouwkunde. Hij doet onderzoek naar hoe netwerken van verschillende robots en drones met elkaar kunnen samenwerken om akkerbouw te verbeteren en zo o.a. minder water, brandstof en pesticides te gebruiken.

Wie is Roy Cobbenhagen?

Met het Solar team maakte hij Stella: ’s werelds eerste gezinsauto op zonne-energie. Met Stella werd hij samen met Lex Hoefsloot wereldkampioen tijdens de World Solar Challenge in Australie in 2013 en wonnen ze meerdere internationale prijzen. Een van die prijzen is de Crunchie: de ‘Oscar voor technologie’, hier werden Apple, SpaceX, ESA en The Blockchain door de Eindhovenaren verslagen.

Roy stond al vaak op het podium, onder andere bij TedX Brainport en samen met André Kuipers bij TedX Binnenhof. In zijn presentatie neemt hij het publiek mee langs de nieuwste technieken en de impact op ons dagelijks leven. Hij laat de grotere lijnen zien achter de verhalen over autonome auto’s, elektrische auto’s en deelauto concepten, waardoor het publiek een beter beeld krijgt van welke verandering zich op dit moment voltrekken, hoe technologieën samenwerken en welke impact dit heeft op de samenleving.

Daarnaast neemt hij het publiek mee door hun onwaarschijnlijke realisatie van zijn jongensdroom: het creëren van Stella en daarmee wereldkampioen worden.

Thema:

- Duurzaamheid en Mobiliteit

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram