Spreker: Saskia Paulissen

Seksen op de werkvloer

Saskia Paulissen
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Mannen en vrouwen zijn verschillend. Vooral tussen de oren. Onder invloed van hormonen ontwikkelt elke sekse een andere hersenstructuur en daarmee een andere kijk op de werkelijkheid.

Dat zorgt vaak voor verwarring in de communicatie. Bovendien gaan beide seksen anders om met het oplossen van problemen, het nemen van beslissingen en het verwerken van stress. Ook het gevoel van waardering is bij beiden anders.

In de lezing Seksen op de Werkvloer neemt zij het publiek mee in hoe deze verschillen ontstaan, wat het effect is op de werkvloer en hoe je deze verschillen kunt overbruggen. 

Saskia Paulissen kan mensen op een speelse manier met elkaar verbinden. Menselijk gedrag boeit haar met een speciale interesse in man/vrouw diversiteit. Waar komen de verschillen vandaan, hoe kunnen we ze overbruggen en hoe kunnen we ze inzetten voor een (nog) betere communicatie, zowel offline als online? Haar presentaties kenmerken zich door humor, enthousiasme en volop interactie met de zaal. Daarnaast is Saskia een ervaren dagvoorzitter die veel dynamiek in een bijeenkomst brengt.

Thema:

- Seksen op de werkvloer