Spreker: Sentini Grunberg

Grow your network, Grow your business

Sentini Grunberg
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Sentini Grunberg (1987) studeerde biomedische wetenschappen en management en ondernemerschap in health en life sciences. Ze richtte in 2008 InMovement op, waarmee ze dansworkshops voor kinderen organiseerde en trainingen gericht op vitaliteit en wellness aanbood aan bedrijven. Naast haar academische graad en ondernemerschap heeft Sentini meer dan 10 jaar ervaring als professioneel danseres en dansdocent. Zij heeft optredens gegeven voor duizenden mensen en podia gedeeld met diverse nationale- en internationale artiesten waaronder Birgit Lewis, Sean Paul en The Harlem Globe Trotters. Sentini voelt zich dan ook helemaal thuis op het podium en straalt dit uit door met een ongedwongen houding haar visie op een swingende manier te delen met behulp van energieke intermezzo’s.

Voor haar online YouTube-programma Behind The Mind interviewt ze ondernemers van Amsterdam tot Silicon Valley. Vanaf 2016 geeft ze met een groep ondernemers advies aan organisaties over intrapreneurship en digitalisatie.

De afgelopen jaren is Sentini zich steeds meer gaan focussen op trainingen over netwerken, acquisitie en personal branding. Haar extroverte persoonlijkheid en knowhow maken haar tot veelgevraagd en inspirerende spreker en dagvoorzitter.

Thema’s:

- Verhoog je energie en vitaliteit
- Uw medewerkers duurzaam inzetbaar
- Personal Branding, maak de ultieme indruk!
- Succesvol Netwerken!
- Effectief Presenteren
- Vitaliteit, verhoog je fysieke intelligentie