Serdar Gözübüyük

Dromen worden werkelijkheid

Serdar Gözübüyük als spreker boeken.

Wie is Serdar Gözübüyük?

Serdar Gözübüyük is wekelijks actief als scheidsrechter in de Eredivisie en hij is één van de jongste scheidsrechters op de FIFA lijst van internationale scheidsrechters. Daarnaast verzorgt hij presentaties over het rolpatroon dat hij heeft ten opzichte van (allochtone) jongeren in Nederland. Het is positief om op te merken dat steeds meer jongeren gemotiveerd en geïnspireerd raken om alles uit het leven te halen. Hij vindt het belangrijk dat iedereen een eerlijke kans verdient, de kans die hij zelf ook gekregen heeft. In Nederland wordt te vaak negatief gedacht, vaak komen uitspraken naar voren als “ik ga het toch niet maken in de Nederlandse samenleving, ik heb een buitenlandse achternaam en zal geen kans krijgen/verdienen”. Juist de jongeren die vroegtijdig school verlaten moeten positief worden gestimuleerd om een stapje in de goeie richting te kunnen zetten.

Door middel van het geven van presentaties maakt hij jongeren er van bewust wat nodig is om je doelen te bereiken en om succesvol te worden.
Sport, onderwijs en de samenleving staan hierbij centraal. Woorden als mentaliteit, keuze, teleurstelling, discriminatie en acceptatie vormen de verbinding tussen sport en onderwijs aan de ene kant en de samenleving aan de andere kant.

Ook besteedt hij veel aandacht aan de term “respect” hij bedoelt hiermee, hoe we met elkaar omgaan. Het woord “respect” moet alleen al om die reden in Nederland weer gaan leven! Respect mag niet meer ontbreken in het onderwijs, het is het sleutelwoord tot succes.

Daarnaast spreekt hij een breed publiek aan van ondernemers en medewerkers. Hoe dromen werkelijkheid worden, hoe je omgaat met tegenslagen, met spanning, hoe je kunt focussen op een topprestatie, de fysieke- en mentale gezondheid zijn thema’s die hij behandelt.

De gedreven Serdar Gözübüyük maakt indruk en inspireert.

Thema:

- Dromen worden werkelijkheid

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram