Spreker: Stephan Stokkermans

Ondernemerschap: het gaat om de toegevoegde waarde voor klanten én medewerkers

Stephan Stokkermans
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Stephan Stokkermans is managing director van Grand Hotel Huis ter Duin, het bekende vijfsterren hotel in Noordwijk en als familiebedrijf uniek in de wereld van de internationale hotellerie. Als schoonzoon is hij namens de familie tevens woordvoerder van het hotel. Afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Maastricht. Hij is organisator van verscheidene evenementen waarbij genieten centraal staat. Hij heeft ook diverse bestuursfuncties in Internationale Hospitality, Incentive, Congres Vereniging en Gala Organisaties voor goede doelen waaronder Sharing Success Foundation. Hij is actief in de politiek en ondernemersverenigingen. Stephan is een maatschappelijk betrokken ondernemer die opkomt voor de belangen van ondernemers en gast- en medewerkervriendelijkheid uitstraalt. In zijn presentaties gaat hij in op de omgevingsfactoren die iedere ondernemer raken en schetst hij een boeiend beeld aan welk type leider en ondernemer onze 21e eeuw behoefte heeft.

Omdat Grand Hotel Huis ter Duin reeds vele jaren de vaste verblijfplaats is van het Nederlands Elftal heeft hij veel goede contacten opgebouwd in de voetbal wereld. Samen met bekende oud-internationals verzorgt hij duo-presentaties die mede aan de hand van mooie sportbeelden de relatie tussen sport en management tot uitdrukking brengen.

Grand Hotel Huis ter Duin is ook de plaats waar vele groten der aarde hebben gelogeerd. Zo was president Obama te gast in 2014 tijdens zijn verblijf in Nederland. Stephan Stokkermans kan boeiend vertellen over de logistiek rondom zo’n bezoek, de extreme veiligheidseisen en hoe je met deze mensen behoort om te gaan. Een presentatie van Stephan Stokkermans is een mix van inhoud gecombineerd met anekdotes en verhalen uit de sportwereld en de boeiende ontmoetingen met wereldleiders.

Thema’s:

- Ondernemerschap: het gaat om de toegevoegde waarde voor gasten én medewerkers
- Sport en management: Stephan in gesprek met een oud-voetbalinternational
- Hoe om te gaan met wereldleiders?