Stephan Stokkermans

Ondernemerschap: het gaat om de toegevoegde waarde voor klanten én medewerkers

Stephan Stokkermans als spreker boeken.

Wie is Stephan Stokkermans?

Stephan Stokkermans is managing director van Grand Hotel Huis ter Duin, het bekende vijfsterren hotel in Noordwijk en als familiebedrijf uniek in de wereld van de internationale hotellerie. Als schoonzoon is hij namens de familie tevens woordvoerder van het hotel. Afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Maastricht. Hij is organisator van verscheidene evenementen waarbij genieten centraal staat. Hij heeft ook diverse bestuursfuncties in Internationale Hospitality, Incentive, Congres Vereniging en Gala Organisaties voor goede doelen waaronder Sharing Success Foundation. Hij is actief in de politiek en ondernemersverenigingen. Stephan is een maatschappelijk betrokken ondernemer die opkomt voor de belangen van ondernemers en gast- en medewerkervriendelijkheid uitstraalt. In zijn presentaties gaat hij in op de omgevingsfactoren die iedere ondernemer raken en schetst hij een boeiend beeld aan welk type leider en ondernemer onze 21e eeuw behoefte heeft.

Omdat Grand Hotel Huis ter Duin reeds vele jaren de vaste verblijfplaats is van het Nederlands Elftal heeft hij veel goede contacten opgebouwd in de voetbal wereld. Samen met bekende oud-internationals verzorgt hij duo-presentaties die mede aan de hand van mooie sportbeelden de relatie tussen sport en management tot uitdrukking brengen.

Grand Hotel Huis ter Duin is ook de plaats waar vele groten der aarde hebben gelogeerd. Zo was president Obama te gast in 2014 tijdens zijn verblijf in Nederland. Stephan Stokkermans kan boeiend vertellen over de logistiek rondom zo’n bezoek, de extreme veiligheidseisen en hoe je met deze mensen behoort om te gaan. Een presentatie van Stephan Stokkermans is een mix van inhoud gecombineerd met anekdotes en verhalen uit de sportwereld en de boeiende ontmoetingen met wereldleiders.

Thema’s:

- Ondernemerschap: het gaat om de toegevoegde waarde voor gasten én medewerkers
- Sport en management: Stephan in gesprek met een oud-voetbalinternational
- Hoe om te gaan met wereldleiders?

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram