Tom Coronel

De fascinerende wereld van de Formule 1. De magie van Max Verstappen

Tom Coronel als spreker boeken.

Onderwerpen
Te boeken als

Wie is Tom Coronel?

Naast zijn carrière als ondernemer is Tom Coronel vooral ook bekend als autocoureur. Als zoon van autocoureur Tom Coronel Sr. werd racen hem met de paplepel ingegoten. Zijn sportieve loopbaan nam vanaf 1990 een vlucht. Coronel racet vanaf die tijd in verschillende raceklassen. Eerst in Nederland en later op internationaal topniveau. Zo woonde en leefde hij 5 jaar in Japan en won het Japanse Formule 3 kampioenschap, evenals het Formula Nippon Kampioenschap en de International Masters of Formula 3. De jaren daarna breidde Coronel zijn CV flink uit met vele races, overwinningen en kampioenschappen zoals DTCC, Dakar, 24 hrs Nurnburgring, het ETCC, WTCC en de Le Mans Series. In de Dakar-rally 2015 maakte hij deel uit als racende reporter. Hij had een plekje in het team van zijn broer Tim. Hij volgde de wedstrijd dus van binnenuit.

Verder is Coronel bekend van televisie, zo werkte hij mee als programma's als 'AutoXperience',  'RIB Rally', 'Wheels on 7', 'Red Bull Air Race', was hij jurylid van 'De Slechtste Chauffeur van Nederland' en verzogde hij de Formule 1 uitzendingen van RTL7. In 2010 legde Rick Winkelman, tv-commentator van RTL F1 GP, en Coo Dijkman, voorheen autosportverslaggever van De Telegraaf, zijn leven vast in de biografie: Tom Coronel 20 jaar op de limiet. Het boek is geen droge opsomming van races en resultaten, maar een aaneenschakeling van verhalen over hoe Coronels carrière-ontwikkeling tot stand kwam en de mensen die daarbij een (grote) rol speelden.

Thema: 

- De fascinerende wereld van de Formule 1

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram