Spreker: Tom Jessen

Innovatie in Communicatie

Tom Jessen
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Tom Jessen is één van de meest geliefde sprekers van Nederland. Als keynote speaker en dagvoorzitter tilt hij elk congres naar een hoger niveau. Zijn optredens worden steevast beoordeeld met een 8,5 of hoger. Innovatie is zijn expertise.

Spraakbesturing
Tom is expert op het gebied van spraakbesturing. Met je stem bestel je binnenkort je pakketjes online. Ook praten met de overheid via je device is straks heel normaal. Typen is passé. Praten met apparaten is de toekomst. Zeker met de uitrol van 5G zijn de kansen groot. 

Bij RTL Nieuws introduceerde Tom spraakbesturing. Hij bedacht de infrastructuur waarmee consumenten via hun smart speaker met RTL praten. Tienduizenden mensen gebruiken de tool. Ze vragen dagelijks aan RTL wat het laatste nieuws is.

Podcast
Tom geeft lezingen over de toekomst van communicatie. Podcast hoort daar zeker bij. Gemiddeld luisteren Nederlanders 26 (!) minuten naar een podcast. Ter vergelijk: We kijken slechts 2 minuten naar een video. Luisteraars van podcasts zijn hoog opgeleid. 52% is man en 48% vrouw. De auto is de favoriete plek om een podcast te luisteren.

Regelmatig wordt Tom gevraagd om podcasts te hosten. Hij presenteerde onder meer voor Achmea, Accenture en Rabobank. Daarnaast heeft Tom zijn eigen wekelijkse podcast. In C-Level interviewt hij CEO's van vooraanstaande bedrijven.

Dagvoorzitter
Tom Jessen is een bekende en veelgevraagde dagvoorzitter. Jaarlijks begeleidt hij tientallen congressen en seminars in binnen- en buitenland. Merken waar Tom regelmatig voor werkt zijn PON, ING, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat. En uiteraard praat Tom elke vrijdag over innovatie op BNR Nieuwsradio.

De TeeuwenGroep werkt ook nauw samen met Tom voor het concept Is De Wereld Gek Geworden met een eigen YouTube-kanaal, waarbij sprekers van de TeeuwenGroep op originele en luchtige wijze geinterviewd worden door Tom. 

Thema's:

- Innovatie in communicatie
- Podcast: Laat uw verrassen!
- Debattraining