Tom Jessen

Innovatie in communicatie

Tom Jessen als spreker boeken.

Tom Jessen is spreker, dagvoorzitter en podcastmaker. Voor de TeeuwenGroep verzorgt hij keynote presentaties over effectief communiceren. De communicatie keynote van Tom Jessen inspireert en zorgt ervoor dat jouw publiek aangezet wordt tot actie, gedrag afleert of iets nooit meer vergeet.

Wie is Tom Jessen?

Om beter gehoord en gezien te worden is het belangrijk om goed te communiceren. Dat betekent inzicht in jezelf, maar ook in je ontvanger. Wat is goede communicatie? Hoe pak je online en fysiek de aandacht en zorg je dat mensen meer willen weten? Hoe zorg je ervoor dat ze aan je lippen hangen? Voor professionals die meer invloed willen uitoefenen op anderen en daarvoor de meest effectieve technieken willen gebruiken, geeft Tom exclusief via de TeeuwenGroep de keynote presentatie Public Speaking.

Al tien jaar werkt Tom Jessen als dagvoorzitter en presentator dagelijks met de meest invloedrijke sprekers, trainers, opiniemakers en consultants van Nederland. Hij heeft goed gekeken naar de manier waarop zij hun publiek overtuigen en inspireren. Ook deed hij uitgebreid onderzoek binnen de communicatieleer en marketing om goed te begrijpen hoe je online en fysiek maximaal impact kunt hebben op mensen. De inzichten en technieken kan iedereen leren. Ook mensen die onzeker zijn over hun eigen verbale kwaliteiten. Meer gezien en gehoord worden is een essentiële vaardigheid in een wereld waarin aandacht een product is dat verkocht wordt. Met meer impact communiceren en presenteren is mogelijk op elk niveau. Bij volle zalen, in een studio, voor een podcast, bij een online training, aan een vergadertafel en één op één.

Tom Jessen is tevens expert op het gebied van spraakbesturing. Hij gelooft dat er een audio-revolutie gaat plaatsvinden in de komende jaren en dat dingen als het bestellen van een pakketje met je stem straks heel normaal is. Typen is passé. Praten met apparaten is de toekomst. Zeker met de uitrol van 5G zijn de kansen groot.

Tom Jessen is ook een bekende en veelgevraagde dagvoorzitter. Jaarlijks begeleidt hij tientallen congressen en seminars in binnen- en buitenland. Merken waar Tom regelmatig voor werkt zijn PON, ING, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat.

De keynote is exclusief via de TeeuwenGroep te boeken.

Video met Tom Jessen

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram