Spreker: Tom Jessen

Een barometer van de nederlandse- en wereldeconomie

Tom Jessen
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Tom Jessen is één van de meest geliefde sprekers van Nederland. Als keynote speaker en dagvoorzitter tilt hij elk congres naar een hoger niveau. Zijn optredens worden steevast beoordeeld met een 8,5 of hoger. Innovatie is zijn expertise.
Op BNR radio is hij vaak te beluisteren in programma’s over actuele zaken in de nederlandse en wereldeconomie, beursberichten en innovatie.

In zijn presentaties gebruikt hij die ervaringen en gaat hij onder meer in op bedrijven van de toekomst, mede door een analyse waar de geldstromen naar toe gaan. Dit is onder meer belangrijke informatie voor banken om hier inzicht in te krijgen. Wereldwijd ziet hij dat China steeds meer in een benarde positie komt en onder meer India profiteert daarvan. India is de vierde economie ter wereld met veel knappe koppen en trendsettende hi-tech bedrijven.

Om de wereld te veroveren heb je tegenwoordig niet meer nodig dan internet, een computer en talentvolle mensen. Dit heeft India. Vanuit India kunnen we dan ook de komende jaren opzienbarende innovatieve ontwikkelingen verwachten, Tom Jessen geeft hiervan een aantal voorbeelden.

Tom is expert op het gebied van spraakbesturing. Met je stem bestel je binnenkort je pakketjes online. Ook praten met de overheid via je device is straks heel normaal. Typen is passé. Praten met apparaten is de toekomst. Zeker met de uitrol van 5G zijn de kansen groot. 
Bij RTL Nieuws introduceerde Tom spraakbesturing. Hij bedacht de infrastructuur waarmee consumenten via hun smart speaker met RTL praten. Tienduizenden mensen gebruiken de tool. Ze vragen dagelijks aan RTL wat het laatste nieuws is.
Daarnaast heeft hij veel succes met de productie van podcasts, zijn podcasts worden door duizenden mensen beluisterd.

Tom Jessen is ook een bekende en veelgevraagde dagvoorzitter. Jaarlijks begeleidt hij tientallen congressen en seminars in binnen- en buitenland. Merken waar Tom regelmatig voor werkt zijn PON, ING, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat.

Hij heeft veel ervaring met het verzorgen van webinars zowel als presentator/moderator maar ook met de productie van webinars waarbij hij steeds zijn webinars verluchtigt met leuke korte filmpjes. Hij beschikt over de nieuwste apparatuur zodat hij vanuit zijn locatie in Utrecht kan uitzenden op een hoog kwaliteitsniveau.

De TeeuwenGroep werkt ook nauw samen met Tom voor het concept Is De Wereld Gek Geworden met een eigen YouTube-kanaal, waarbij sprekers van de TeeuwenGroep op originele en luchtige wijze geïnterviewd worden door Tom. 

Thema's:

- Een barometer van de nederlandse- en wereldeconomie
- Podcast: Laat uw verrassen!
- Debattraining