Spreker: Tom Jessen

Een barometer van de nederlandse- en wereldeconomie

Tom Jessen
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Tom Jessen is één van de meest geliefde sprekers van Nederland. Als keynote speaker en dagvoorzitter tilt hij elk congres naar een hoger niveau. Zijn optredens worden steevast beoordeeld met een 8,5 of hoger. Innovatie is zijn expertise.

Tom is expert op het gebied van spraakbesturing. Hij gelooft dat er een audio revolutie gaat plaatsen vinden in de komende jaren en dat dingen als het bestellen van een pakketje met je stem straks heel normaal is. Typen is passé. Praten met apparaten is de toekomst. Zeker met de uitrol van 5G zijn de kansen groot. 
Bij RTL Nieuws introduceerde Tom spraakbesturing. Hij bedacht de infrastructuur waarmee consumenten via hun smart speaker met RTL praten. Tienduizenden mensen gebruiken de tool. Ze vragen dagelijks aan RTL wat het laatste nieuws is.
Daarnaast heeft hij veel succes met de productie van podcasts, zijn podcasts worden door duizenden mensen beluisterd.

Tom Jessen is ook een bekende en veelgevraagde dagvoorzitter. Jaarlijks begeleidt hij tientallen congressen en seminars in binnen- en buitenland. Merken waar Tom regelmatig voor werkt zijn PON, ING, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat.