Spreker: Tom Sligting

Humor is doping voor de business

Tom Sligting
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Tom is al 23 jaar comedian en zijn specialisme is de maatwerk conference voor het bedrijfsleven en de overheid. Met meer dan 800 company shows en 2500 shows in het theater kan hij bogen op een ruime ervaring.

Nu heeft hij al die ervaring gegoten in een Key speech van 45 tot 60 minuten, die bedoeld is voor iedereen die wel eens voor een groep staat. Of dit nu een interne presentatie is tijdens een vergadering, of als spreker op een groot event.

Presenteren is een vak, dat is duidelijk. Dus leer van de professional. Met talloze voorbeelden van hoe het wel en niet moet, mooie anekdotes en veel tips gaat iedereen met een stuk bagage naar huis waar je iets aan hebt. En… Tom is een theaterbeest pur sang, dus het is uiteraard allemaal erg vermakelijk en bomvol energie met veel interactie.

Daarnaast heeft Tom ook enkele andere thema’s, zoals Ondernemen is verrassen: een show die mede aan de hand van mooie beelden is toegespitst op de branche. Verrassen behoort immers tot de kunst van het ondernemen. Of comedyshows voor het bedrijfsleven zoals Sligting Verlichting, waarbij vanuit de handelservaringen van zijn vader wordt ingespeeld op de actualiteit van het ondernemerschap met al zijn dromen en valkuilen.

Een presentatie van Tom Sligting maakt één ding duidelijk: Humor is een van de meest onderschatte krachtbronnen.

Tom Sligting is tevens een ervaren dagvoorzitter die op unieke wijze Schwung in een bijeenkomst brengt.

Thema’s:       

- Ondernemen is verrassen
- Communiceren = winnen
- Sligting Verlichting
- Netwerken, nu nog beter!
- Wie is hier de leider?

Ook andere sprekers over:

Videos: