Tom Sligting

Humor als krachtbron

Tom Sligting als spreker boeken.

Een energieke spreker die het verschil kan maken op een event - serieus en hilarisch - scherp en leerzaam. Tom Sligting weet als geen ander een zaal te bespelen met energie, kennis en humor. Speeches waarover wordt nagepraat - Speeches die het verschil maken op een evenement.

Wie is Tom Sligting?

Spreker Tom Sligting is een van de eerste comedians van Nederland. Met meer dan 4500 shows mag hij zich de meest gevraagde comedian van Nederland noemen. Sinds 1994 verzorgt hij ook maatwerkshows voor het bedrijfsleven en overheid. Met bijna duizend van dit soort shows is hij een ware specialist op dat gebied. Ook de Wrap-up show, waarbij hij op een conferentie ter plekke zijn speech schrijft is meer dan bijzonder te noemen. Met al deze ervaring is hij nu ook een Keynote Speaker. Met zijn topics ‘presenteren’ en ‘humor’ kan hij zijn verhaal naadloos aansluiten op uw evenement. Leerzaam, energiek en humoristisch. Ook als dagvoorzitter kan Tom het verschil maken. Altijd scherp, maar binnen de grenzen. Oprecht, energiek en met verstand van zaken. Er zal gedurende de dag nooit een ‘dull moment’ zijn als Tom op het podium staat, of de zaal in rent. In 2018 is zijn boek de Sprekersbijbel uitgekomen.

Na een studie Commercieel Economie heeft Tom een aantal jaren als trainer gewerkt voor een marketingbureau.  Daarna nog twee jaar als regio manager in een verkoop organisatie. Toen ging het roer om. Na een zoektocht kwam hij terecht op het podium. In 1994 stond hij als één van de eerste stand up comedian op de planken bij het Comedy Café. Als snel volgde een theatertour met internationale comedians en talloze shows in verschillende comedy gezelschappen die langs de theaters trokken.  Shows op festivals als Lowlands, Oerol en ITGWO festival. Hij stond in het voorprogramma van Paul Anka en Julio Iglesias. Vloog naar Afghanistan om voor ‘onze jongens en meiden’ een bijzondere show te verzogen en trad op voor Koning Willem Alexander in gezelschap van 155 internationale Generaals. Met meer dan 4500 shows, heeft Tom een schat aan ervaring opgedaan wat hij met passie deelt via zijn Keynote speech, zijn boek De Sprekersbijbel en zijn online E-learning platform.

De Keynote Speech Welcome to Disruptionland en zijn shows zijn in het Nederlands en Engels. Naast zijn Keynote is hij ook inzetbaar als dagvoorzitter en comedian met een maatwerk comedyshow of Wrap-up comedy show.

Met zijn fake speeches start Tom op een serieuze manier met zijn thema. Langzaam maar zeker ontwaakt zijjn publiek en neemt humor de overhand.

Thema's:       

- Humor als krachtbron
- Fake speeches
 

Video met Tom Sligting

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram