Tony Bosma

Actualiteiten rond nieuwe media, trends en technologie

Tony Bosma als spreker boeken.

Tony Bosma staat bekend als een inspirerende en uniek futurist en trendwatcher. Dat hij zich onderscheidt in de wildgroei aan trendwatchers blijkt dat Tony Bosma een veelgevraagd spreker is op hoog niveau wereldwijd. Naast lezingen adviseert hij ook vooral veel organisaties en overheden. Tony Bosma spreekt over een transitie. Een fundamentele shift in maatschappij die ieder businessmodel en bestaansrecht raakt. Zijn lezingen zijn eye-openers en bevatten altijd de allerlaatste trends en ontwikkelingen.

Te boeken als

Wie is Tony Bosma?

Tony heeft van zijn passie zijn werk gemaakt en dat merk je aan alles. Hij spreekt alleen over fundamentele ontwikkelingen die voor blijvende veranderingen zorgen. Dus geen hoogdravende gadgetshow, maar een fundamentele blik op een radicaal veranderende wereld.
Alles ondersteunt door prikkelende en prachtig beeld en video materiaal.
Leuk detail; Tony is als enige Nederlandse trendwatcher meerdere malen genomineerd voor trendwatcher of the year, in verschillende categorieën en in 2016 is hij officieel toegetreden tot de Top Honderd van de beste en meest invloedrijke futuristen ter wereld.

Het werk van Bosma staat bekend om de confronterende en inspirerende inhoud. Een rollercoaster van emotie die ervoor zorgen dat er mensen geraakt worden. De lezingen van Bosma zijn multimediaal en met veel beeld waarbij altijd de meest actuele ontwikkelingen zijn toegevoegd. Naast lezingen en workshops wordt Tony Bosma veelvuldig gevraagd als toekomstexpert, panelsessie, jurylid en inspirator / executive coach. Vanuit zijn rol als trendwatcher futurist is hij een veelgeziene gast in de media om te reageren op actuele gebeurtenissen. Tevens is Tony Bosma een van de voornaamste auteurs van de TrendRede. De jaarlijkse tegenhanger van de troonrede en inmiddels belangrijk visiedocument voor de politiek en organisaties. De Trendrede is een jaarlijkse samenwerking tussen vooraanstaande trendwatchers van Nederland.

De lezingen van Bosma zijn een belevenis die je huidige kijk op de wereld fundamenteel zullen 'resetten'. A mind stretched by a new experience will never fall back to  it's old way of thinking.

Thema’s:

- Trends in maatschappij, economie en technologie
- De toekomst van de zorg, financiële wereld, marketing, mobiliteit, overheid, veiligheid, onderwijs, retail, telecom en media
- De opkomst van een circulaire betekenisvolle wereld
- Radicale innovatie, niet kijken maar zien
- Reset van marketing, disrupt or be disrupted
- Digitalisering, snelle technologie – langzaam leven
- Privacy en data, fysiek is het nieuwe uniek
- De toekomst van Europa
- Extend Limits
- Cybercrime

Video met Tony Bosma

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram