Toon Gerbrands

De maakbaarheid van succes

Toon Gerbrands als spreker boeken.

Onderwerpen
Te boeken als

Wie is Toon Gerbrands?

Toon Gerbrands (Sneek, 1957) is een man, die veel successen achter zijn naam heeft staan in meerdere omgevingen. Hij heeft bewezen, dat zijn aanpak werkt en succesvol is. Als bondscoach van het Nederlands Heren volleybalteam werd hij Europees kampioen (de enige keer in de geschiedenis) en bereikte hij de Olympische spelen van Sydney.  In zijn periode als bondscoach klom het Nederlands team op tot de eerste plaats op de wereldranglijst en werd het team ook sportploeg van het jaar in Nederland. Als clubcoach  leverde hij een unieke prestatie door de Europacup te winnen. Iets wat in de volleybalsport slechts één club lukte, gedurende het bestaan van de volleybalsport. In Nederland veroverde hij met zijn unieke aanpak en visie 4 landstitels, 2 bekers en 3 supercups. Naast zijn werkzaamheden in de sport heeft hij ruime ervaring als manager en interim-manager bij diverse werkgevers . Ook hier bleek zijn aanpak succesvol. Onder zijn leiding heeft de gemeente Harderwijk de milieuprijs van Nederland gewonnen. Ook op het gebied van topsportmanagement heeft bij ervaring opgebouwd, met zijn werk als directeur van een schaatsploeg en verantwoordelijk voor de sportsponsoring gedurende meerdere jaren. Bij de voetbalclub AZ, speelde hij een prominente rol in de organisatie van deze club. Met een duidelijke visie zijn hier verrassende resultaten geboekt de afgelopen jaren. Met als hoogtepunten het landskampioenschap in het seizoen 2008 - 2009 en de bekerwinst in 2013. Hij speelde ook een belangrijke rol bij de roerige tijd van AZ ten tijde van de curator. Een paar jaar later blijkt er weer een solide en professionele organisatie te staan. Daar kreeg AZ alom waardering en erkenning voor. AZ handhaafde zich in de subtop van Nederland. Na 12 succesvolle seizoenen bij AZ maakte hij in 2014 de stap naar Eindhoven als algemeen directeur bij de voetbalclub PSV. Ook daar was hij direct succesvol en won in zijn eerste vier jaar direct drie landskampioenschappen met de club uit Eindhoven en overleefde de groepsfase  van de Champions League als eerste Nederlandse club na negen seizoenen.

Hij is de auteur van meerdere bestsellers:  De kunst van coachen en de managementboeken: De lerende winnaar, De succescrisis en zijn meest recente succesvolle uitgaven: "Mijn Stijl" en “Iedereen fit genoeg om te presteren”. In De Lerende Winnaar beschrijft hij het proces van presteren. Altijd onderweg en voortdurend op zoek naar het betere. Het boek De Succescrisis beschrijft de aanpak van onzekere tijden en crisissituaties. In "Mijn Stijl" geeft hij unieke inzichten over het leiden van een topsportomgeving waar gepresteerd moet worden: wat zijn de principes om succes te bereiken en hoe komt een prestatieklimaat tot stand.

Kortom een zeer veelzijdige man met een brede ervaring op meerdere gebieden. Zijn passie, zijn energie, zijn brede ervaring, zijn aanpak en zijn visie staan borg voor een zeer inspirerende lezing met de sport, presteren en management als metaforen.

Thema's:

- De maakbaarheid van succes
- Presteren met een visie
- Succesvol samenwerken
- De nieuwe generatie van de 21e eeuw
- Het managen van onzekerheid in crisissituaties
- Masterclass succescrisis.

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Bezoekadres:
Werkmansbeemd 8F
4907 EW Oosterhout NB

Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram