Ugur Pekdemir

Intercreatie: Denken vanuit samenspel

Ugur Pekdemir als spreker boeken.

Te boeken als

Wie is Ugur Pekdemir?

Ugur Pekdemir (51 jaar) directievoorzitter van Rabobank Amstel &Vecht. Hij is een voorbeeld van een inspirerende, dienende, mensgerichte en bezielende leider, die zelf de regie in zijn leven nam. Hij klom op uit een arbeidersmilieu, studeerde af in bedrijfseconomie, werd directeur bij de Gemeente Tilburg van 450 medewerkers en directeur-bestuurder bij een lokale Rabobank. Hij ziet zichzelf in alle bescheidenheid als voorbeeld voor allochtone jongeren en gaat in het beroepsleven liever voor ‘maatschappelijke winst’ dan voor winstmaximalisatie. Hij geeft leiding vanuit Turkse mystieke inspiratiebronnen, die universele waarden promoten, en hij leert zijn medewerkers om authentiek, passievol en open te zijn en gevoelens te delen. Dat zet zoden aan de dijk: qua klant- en werknemerstevredenheid en financiële performance doet de lokale bank het goed. Ook kreeg de bank de MVO-prijs.

In 2010 werd Ugur Pekdemir als directievoorzitter bij Rabobank Noord-Kennemerland
onaangenaam verrast: Een audit leidde tot een enorme uitdaging voor de bank. De bank kreeg hierdoor de ‘RKB-status’ opgelegd, wat betekent dat de bank er niet goed voor stond. In het traject om zijn organisatie uit dit dal te krijgen, toonde Ugur Pekdemir zich een inspirerend leider. Met zijn team, personeel en een enorme dosis doorzettingsvermogen wist hij de bank in de daaropvolgende twee jaar weer op de rails te zetten.

Openheid, samenwerken en oprechte aandacht voor iemands persoonlijke talenten zijn speerpunten in zijn aanpak en vormen de basis voor zijn idee van intercreatie. Intercreatie is het “denken vanuit samenspel, gezamenlijk iets nieuws bouwen met behoud van het goede van beide kanten, een soort verbondenheid.” Op die manier heb je het beste van beide werelden!

Thema:

- Intercreatie: Denken vanuit samenspel

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram