Spreker: Vincent Ketelaars

Innovatie in de agrarische sector

Vincent Ketelaars
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Drs. V.M.C. Ketelaars MBA (1975) werkt sinds 1998 in het veld van Europese programma’s en subsidies. Hij werkte eerder bij BDO Consultants en Hordijk & Hordijk. Sinds 2005 is hij verbonden aan ERAC B.V. als senior-adviseur en partner. Vincent Ketelaars is zeer ervaren in het managen van Europees gefinancierde programma’s in Nederland. Deze ervaring heeft hij onder andere opgedaan als controller op GMO-subsidies voor de tuinbouwsector, ESF-subsidies in jeugdgevangenissen en EFRO-subsidies in de stad Utrecht. Van 2005 tot 2009 was hij gedetacheerd aan Stimulus

Programmamanagement als manager van de Europees medegefinancierde programma’s in Noord-Brabant.

Veel ervaring heeft hij ook met innovatieprogramma’s in de agrarische sector onder meer gericht op duurzame energie, biobrandstoffen, afvalstromen, technologie etc. Hij kan ook inzicht geven welke agrarische innovatieprogramma’s in aanmerking komen voor Europese subsidies! Als Brussel expert kan hij agrariërs de weg wijzen in Europa.

Sinds 2009 heeft Vincent binnen ERAC een eindverantwoordelijke rol over de portefeuille Europa. Daarbij stuurt hij de opdrachten aan op het vlak van financieel beheer. Ook adviseert hij zelf in strategische en bestuurlijke vraagstukken in het benutten van de kansen die Europa biedt aan Nederlandse regio’s. Ook MKB bedrijven en hun accountants en adviseurs kan hij de weg wijzen richting Europese subsidies en welke projecten in aanmerking komen voor financiële ondersteuning.

Thema's:

- Europa en de kansen voor regio’s en bedrijven
- Innovatie in de agrarische sector

Talen:

Ook andere sprekers over: