Vincent Ketelaars

Hoe benut je de Europese potjes?

Vincent Ketelaars als spreker boeken.

Onderwerpen
Te boeken als

Wie is Vincent Ketelaars?

Drs. V.M.C. Ketelaars MBA (1975) werkt sinds 1998 in het veld van Europese programma’s en subsidies. Hij werkte eerder bij BDO Consultants en Hordijk & Hordijk. Sinds 2005 is hij verbonden aan ERAC B.V. als senior-adviseur en managing partner. Vincent Ketelaars is zeer ervaren in het ontwerpen van Europees gefinancierde programma’s in Nederland. Zo ontwikkelde hij stimulering van innovatie en energietransitie voor Oost-Nederland en verschillende grensregio’s. Vincent werkt al in vier opeenvolgende Europese begrotingsperiodes met Europese subsidies en leningen aan Nederlandse ontvangers.

Vanuit deze programma’s is hij thuis in vele dimensies van regionale ontwikkeling en op de snijvlakken van thematiek (duurzame energie, arbeidsmarkt, circulariteit, digitalisering) met sectoren (agrarisch, zorg, mkb, water, etc.).

Sinds 2009 heeft Vincent binnen ERAC een eindverantwoordelijke rol over de portefeuille Europa. Daarbij stuurt hij opdrachten aan op het vlak van European Affairs, EU-strategieën, verwerving van EU financiering en ontwikkeling van Europese projectportfolio’s.

Vincent werkt zowel in het publieke als het private domein. Zo adviseert hij zelf in strategische en bestuurlijke vraagstukken in het benutten van de kansen die Europa biedt aan Nederlandse regionale overheden. Daarnaast kan hij MKB bedrijven en hun accountants en adviseurs de weg wijzen richting Europese subsidies en welke projecten in aanmerking komen voor financiële ondersteuning.

Thema's:

- Europa en de kansen voor regio’s en bedrijven
- Navigeren in het Europese financieringslandschap
- Innovatiesubsidies

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram