Spreker: Walter Faaij

Duurzaamheid en Klimaatverandering

Walter Faaij
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Walter Faaij (1984) is corporate antropoloog, consultant, spreker, facilitator, onderzoeker en verhalenverteller. Hij is oprichter van Green Culture Lab en associate partner van netwerkorganisatie Human Dimensions. Walter begeleidt organisaties en bedrijven op het snijvlak van duurzaamheid en organisatie- of cultuurverandering. Heef zijn exotische roots op Groenland waar hij onderzoek deed naar de sociale effecten van klimaatverandering.

Walter helpt  organisaties en bedrijven in het vinden van antwoord op cultuur-vraagstukken. Omdat verandering over mensen gaat. Over gedrag, percepties en onze relaties met de wereld om ons heen. Walter heef uitgebreide ervaring  in het doen van etnografisch onderzoek in corporate en publieke omgevingen, het begeleiden van complexe cultuurveranderingen en fusies, directiecoaching, marktonderzoek, en het faciliteren van ingewikkelde en moeilijke stakeholderdialogen binnen of tussen organisaties.

Walter spreekt regelmatig over organisatiecultuur, corporate antropologie en duurzaamheid. Corporate én exotisch. Met veel praktische voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Nieuwsgierig tot op het bot. Heef nog steeds niet uitgedokterd waarom mensen doen wat ze doen. Bezoekt graag exotische oorden zoals Groenland, Spitsbergen, Mongolië of Irak.