Spreker: Willem Brekelmans

Willem Brekelmans
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Nieuwsgierig, enthousiast, en voorzien van een drive om de status quo te veranderen. Willem heeft een grote passie voor het verbinden van verschillende velden en kijken hoe het beter kan. Ook in zijn presentaties doet hij een handreiking naar het publiek en probeert met u een nieuwe blik op een bestaande wereld te vormen.

Willem Brekelmans (1994), TU/e Master student Artificial Intelligence Engineering Systems heeft een bijzondere interesse in de combinatie mens en technologie. Technologie is er om de mens te dienen, te genezen, maar ook om de mens beter te maken dan ie nu is. Transhumanisme is hier een perfect voorbeeld van, een opkomende stroming om door de natuur gestelde grenzen van de mens te doorbreken.

Deze passie en interesse hebben o.a. geleid tot het oprichten van de startup Ares Analytics naast zijn studie. Het doel is het ontwikkelen van een innovatie waardoor atleten en professionals in hun eigen omgeving live de inzichten kunnen krijgen die nu enkel in een sportlab te verzamelen zijn. Het gaat om inzicht in de verzuringsgraad via een app op bijvoorbeeld een horloge. Een atleten kenner kan dan meteen zien of hij maatregelen moet nemen

Daarnaast is hij als AI innovatie consultant betrokken geweest bij consumer product vorming, strategie bepaling, maar ook transformaties in de zorg. Een ander perfect voorbeeld van het verbinden van verschillende velden is zijn rol in strategie ontwikkeling tot pilot uitvoering bij een uitdaging van een aantal GGZ klinieken om zo intern escalaties te voorspelen en af te zwakken.

Graag neemt hij van te voren contact met u op om zo uw veld beter te begrijpen en te verwerken tot een integraal verhaal wat leidt tot een interessante dag en nieuwe inzichten.