Willem Brekelmans

Willem Brekelmans als spreker boeken.

Nieuwsgierig, enthousiast, en voorzien van een drive om de status quo te veranderen. Willem heeft een grote passie voor het verbinden van verschillende velden en kijken hoe het beter kan. Ook in zijn presentaties doet hij een handreiking naar het publiek en probeert met u een nieuwe blik op een bestaande wereld te vormen.

Wie is Willem Brekelmans?

Willem Brekelmans (1994), TU/e Master student Artificial Intelligence Engineering Systems heeft een bijzondere interesse in de combinatie mens en technologie. Technologie is er om de mens te dienen, te genezen, maar ook om de mens beter te maken dan ie nu is. Transhumanisme is hier een perfect voorbeeld van, een opkomende stroming om door de natuur gestelde grenzen van de mens te doorbreken.

Deze passie en interesse hebben o.a. geleid tot het oprichten van de startup Ares Analytics naast zijn studie. Het doel is het ontwikkelen van een innovatie waardoor atleten en professionals in hun eigen omgeving live de inzichten kunnen krijgen die nu enkel in een sportlab te verzamelen zijn. Het gaat om inzicht in de verzuringsgraad via een app op bijvoorbeeld een horloge. Een atleten kenner kan dan meteen zien of hij maatregelen moet nemen

Daarnaast is hij als AI innovatie consultant betrokken geweest bij consumer product vorming, strategie bepaling, maar ook transformaties in de zorg. Een ander perfect voorbeeld van het verbinden van verschillende velden is zijn rol in strategie ontwikkeling tot pilot uitvoering bij een uitdaging van een aantal GGZ klinieken om zo intern escalaties te voorspelen en af te zwakken.

Graag neemt hij van te voren contact met u op om zo uw veld beter te begrijpen en te verwerken tot een integraal verhaal wat leidt tot een interessante dag en nieuwe inzichten.

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram