Spreker: Willem van Hanegem en Frank Vijg

Willem van Hanegem en Frank Vijg
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Dit duo is een verademing om naar te luisteren. De scherpe vragen van Frank en de droge humor van Willem maken het tot een bijzonder ontmoeting voor ieder publiek. Zij nemen het publiek mee naar het voetbal van weleer met mooi video's en foto's uit die tijd. Daarnaast maken zij de brug naar de dag van vandaag en zijn gezond kritisch met een mooie mix van humor. Doordat zij gebruik kunnen maken van een groot landelijk archief kunnen zij ook maatwerk verzorgen op regionaal niveau.

Zij verzorgen kleine ontbijtsessies tot grote zalen. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw evenement.

Meer over dit duo:

Willem van Hanegem is een van de beste voetballers uit de historie en bovendien een scherpzinnige, volledige onafhankelijk denkende persoonlijkheid.

Vaak wordt hij in één adem genoemd met Johan Cruyff.

Zijn bijnaam De Kromme dankt hij aan zijn weergaloze kromme ballen.

De beroemde Engelse voetbaljournalist Brian Glanville schreef over hem: Hij is een levend, adembenemend bewijs van mind over matter: de overwinning van pure intelligentie en wilskracht op kracht en snelheid.

Willem van Hanegem won met Feyenoord in 1970 de Europacup 1 en de wereldcup, en in 1974 de UEFA-cup. Hij speelde 52 interlands en was onder meer trainer van Feyenoord waarmee hij in 4 seizoenen een landskampioenschap en twee KNVB-bekers won.

Momenteel is Van Hanegem columnist voor het AD en analyticus bij Ziggo Sport.


Frank Vijg is directeur van Thorbecke havo/vwo in Rotterdam en was jarenlang de stem en het gezicht van de sportuitzendingen op RTV Rijnmond. Daarnaast is hij eindredacteur van het online ondernemersplatform Friends in Business en het gelijknamige zakenmagazine dat onlangs zijn 30-jarig jubileum vierde.


Willem van Hanegem en Frank Vijg zijn een goed op elkaar ingespeeld duo dat actuele gebeurtenissen en emoties steeds weer verbindt aan belevenissen en ervaringen uit het verleden.

Samen zorgen zij altijd voor interactie met het publiek en nieuwe inzichten, en er wordt vooral veel gelachen.

Ook andere sprekers over: