Spreker: Wim Huizing

Foodinnovator

Wim Huizing
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Wim Huizing is een Foodinnovator en Hospitality Infuser! Daarnaast inspirator, visionair, dwarsdenker, verbinder, auteur en ondernemer. Zijn doel is om vergezichten(nieuwe toekomstbeelden) in organisaties te ontplooien welke voorheen niet zichtbaar waren. In Huizings visie gaat het over acteren vanuit intuïtie, over het benutten van talent, het maken van verbindingen en het loslaten van vaste stramienen.
Verbeeldingskracht en creatie werken als katalysator om zo het vergezicht(de nieuwe toekomstbeelden) bloot te leggen.

“Beginning without the end in mind”, is zijn motto.

Het gaat over het stuur in handen nemen, om zo het antwoord op de vraag achter de vraag te krijgen, waarbij niets achter op de tong kan blijven liggen. Kwetsbaarheid, fouten maken mag en proefondervindelijk vastleggen wat wel en wat niet werkt is daar onderdeel van.
Huizing put uit een rijke ervaring en heeft voor een aantal toonaangevende bedrijven gewerkt als LaPlace, Dierenpark Emmen (nu Wildlands) en de Efteling. Tegenwoordig heeft Huizing zijn eigen onderneming en gaat als Foodinnovator en Hospitality Infuser door het leven.
Daarnaast is hij auteur van het boek ‘de Droomprins en de Waarzegster’, daar waar ziel en zakelijkheid elkaar ontmoeten. In dit boek beschrijft Huizing zijn persoonlijke ontwikkelingen en vond hij de woorden voor de talenten, welke hij in het bedrijfsleven inzet. September 2018 brengt hij zijn nieuwe boek uit " Kijk, wat een mooie dag", wat hospitality voor jou kan betekenen. 

Hij vertelt op inspirerende en authentieke wijze over zijn ervaringen en hoe zijn persoonlijke inzichten daar een belangrijke rol in hebben gespeeld. De wijze waarop hij deze aan elkaar weet te verbinden, zorgt voor een verrassende en verfrissende kijk op de toekomst en organisatievraagstukken, wat nieuwe vergezichten doet ontsluiten. 

Door zijn onbevangen blik weet hij te boeien met zijn verhalen en weet hij als geen ander te motiveren en te inspireren.

Thema's:

- Foodinnovator
- Hospitality