Wouter Parent

Het verhaal van een hacker

Wouter Parent als spreker boeken.

Wouter Parent is sinds 2002 actief in de veiligheidsbranche. Hij wordt gedreven door de missie om zoveel mogelijk ondernemers bewust te maken van de risico’s op cybercriminaliteit. Volgens Wouter krijgt iedere organisatie vroeg of laat te maken met digitale criminelen. De vraag is niet zozeer of het gebeurt maar wanneer en vervolgens wat de impact is. De vraag is: "Heeft u uw risicobeheersing onder controle?”

Onderwerpen
Te boeken als
Talen

Wie is Wouter Parent?

Cybercriminaliteit

Volgens Wouter is moeilijk voor een organisatie om te zien hoe kwetsbaar ze zelf zijn. Daarom zet hij vol in op Securtiy Awareness. Door het veranderen van de mindset van medewerkers kan in korte tijd veel effect worden gesorteerd. Het daadwerkelijk aantonen van kwetsbaarheden en het laten zien hoe een hacker denkt en werkt, zorgt daarbij voor een eye-opener.

Blockchain en cryptocurrrency workshop

De blockchain lijkt een nieuw begrip te zijn wat je steeds vaker hoort. Het meest bekende product op basis van blockchain is de cryptomunt Bitcoin. De blockchain is echter niet heel nieuw en kent al in een ver ver verleden diverse voorbeelden.

Cryptomunten halen regelmatig het nieuws vanwege sterke koersschommelingen en overheden die wat vinden van deze ontwikkelingen.

De kans is groot dat blockchain op zeer korte termijn net zoals het internet gemeengoed gaat worden. Verschillende organisaties experimenteren met de blockchain om lastige business processen eenvoudiger en foolproof te verwerken dmv de blockchain. Voorbeelden hiervan zijn Ing met een privacy-by-design project en multinational containervervoerder Maersk die door middel van de blockchain haar containers nauwgezet kan volgen.

Maar wat is nu de blockchain? Op welke manier kan een blockchain worden ingezet bij organisaties? Hoe komt het dat een goed ingerichte blockchain foolproof is?

In deze workshop neemt Wouter uw gasten mee in de wereld van blockchain en cryptomunten. Hij doet dat op een interactieve en pragmatische wijze, zodat voldoende discussie ontstaat en de presentatie geen enkel moment saai is!

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram