Xenia Kuiper

Zorginnovaties in de praktijk

Xenia Kuiper als spreker boeken.

Onderwerpen
Te boeken als

Wie is Xenia Kuiper?

Xenia Kuiper is een pionier op het gebied van technologische innovaties in de zorg. Haar favoriete quote is de leidraad voor haar werk: “Iedereen wist dat het niet kon, totdat er iemand kwam die dat niet wist.” Deze originele denker is voortdurend op zoek naar praktische verbeteringen in de zorg. Xenia zet graag veranderprocessen in gang, zoals op het gebied van sociale robotica. Sociale robots kunnen een deel van het werk van zorgprofessionals overnemen en van veel positieve meerwaarde zijn voor zorgbehoevende mensen. Xenia heeft een jarenlange ervaring met de inzet van sociale robots in de gehandicaptenzorg en zij ziet vele kansen voor andere doelgroepen en sectoren.

Een rode draad in het werk van Xenia Kuiper is het verbinden van werelden. Xenia is een groot voorstander van het bundelen van krachten, om gezamenlijk vernieuwingen tot stand te brengen. Vanuit deze visie helpt ze startups en corporates in hun samenwerking, twee werelden met een compleet verschillende dynamiek, zodat zij samen een tastbare impact kunnen creëren voor de Nederlandse zorgconsument. Ook is Xenia redactieraad lid van het platform ICT&health.

Xenia’s werkterrein is het grensgebied tussen zorg en technologie, en haar innovaties moeten een directe impact hebben op de zorg en het welzijn van mensen. Xenia is bevlogen, zowel in haar werk als in haar presentaties. Deze zorginnovator pur sang weet het publiek te boeien en te verrassen.

Thema's:

- Zorginnovaties in de praktijk
- Technologische trends in de zorg

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram